torstai 22. joulukuuta 2011

Hyvää Joulua!

Beatin soihdut sammuu nyt Joulun pyhiksi. Välipäivinä ollaan auki aamupäivisin (tai siis Noora ja Tiina täälä ahertaa kahestaan). Blogin puolella taitaa myös olla hiljasempaa nyt seuraavat pari viikkoa..

Meidän jengi tahtoo toivottaa kaikille ihanaa ja rauhallista Joulua <3 Muistakaa levätä, syödä ja juoda paljon glögiä! 

T: Noora, Paavo, Tytti, Tiina ja Pipa

9 kommenttia:

 1. Kiitos kuluneesta vuodesta ja aivan ihasta blogista. En ole ennen kommentoinu tänne, vaikka melkeen jokaisen postauksen olen lukenut ja kovasti olen tykännyt. Nyt kuitenkin halusin kertoa,että vaikutatte ihan huipputyypeiltä ja bloginne on ihanan omaperäinen ja kiinnostava! Olen itse 20 vuotias nuori tyttö, joka opiskelee kosmetologiksi. Juuri tämän takia pidän erityisesti Tiinan kirjotuksista ( pidän todella paljon myös pipasta, koska se muistuttaa hyvin paljon omaa koiraani :) )
  Eli oikeen hyvää joulua koko beatin porukalle!!! Kirjotelkaahan paljon myös vuonna 2012 :)

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla! Koitetaan jatkaa samaan malliin. Tälläsiä kommentteja on niin ihana lukea. Hyvää Joulua myös sinne ja tsemppiä opiskeluihin :)

  VastaaPoista
 3. Hyvää joulua teille kaikille ja kiitos kuluneesta vuodesta <3 Erityiskiitos (jälleen) Nooralle poikkiksen sekä mun hiuksista :-) ensi vuonna nähdään!

  -E

  VastaaPoista
 4. Ihanaa Joulua myös teille ja nauttikaa vapaapäivistä, ootte ne ansainnu!! :) Erityiskiitos Tytille, että oot pitäny mun hiuksista niin hyvää huolta<3

  VastaaPoista
 5. ihanaa jouluva kaikille myös piputtimen puolesta, tuolla iloisena syö joululuuta kuusen vieressä. Laittakaa myös ihmeessä blogitoivetta mulle, jos haluutte jotain kosmetogin työhön tai meikkaajan työhön liittyviä postauksia niin minäpä teen :)

  VastaaPoista
 6. Oikein hyvää joulua teille kans! Ja mulla ois kysymys johon en tainnut löytää vastausta teijän sivuilta. Eli kuinka paljon puolipitkien hiusten raidoittaminen noin suurinpiirtein maksais? Olis ihanaa tulla teille hiuksia laittamaan!

  VastaaPoista
 7. Vau!!! Hitsi törmäsin teiän blogiin aivan sattumalta ja ei voi muutaku kehua! Huipputyylit tytöillä ja "pave" täydentää sopivasti porukkaa. Vitsi, ei voi olla muutaku kateellinen... ku joskus vaan sais samanlaisen tyylin ja ennenkaikkean tuon huippu asenteen!!

  Jatkakaa samaan malliin,ni voi sit täällä kateellisena seurailla teidän toilailuja! :)

  -eve-

  VastaaPoista
 8. hehe heh, toilailuja nimenomaan :D On niin kivaa aina lukee täältä että ihmiset tykkää meiän jutuista, innostus siirtyy taas sitä kautta meihin. kiitos vain :)

  Pipsu on pienikokoinen Perunkarvatonkoira. Ainoa mikä Pipan kohdalla osuu oikeaan on toi "pieni" ja "koira".. Siltä puuttuu kokonaan karvattomuuden aiheuttava virhegeeni, joten siitä tuli karvainen.. plus että pipa on tuotu venäjältä...

  VastaaPoista