perjantai 2. joulukuuta 2011

Nyt rullaa!

Vihdoin ja viimein.. Saatiin eilen uudet kärryt. Ne liikkuu!!! Lievästi sanottuna hävettää kuinka saamattomia me ollaan tän asian suhteen oltu. Vanhat rupes jo kirjaimellisesti hajoilemaan pystyyn, pyörät ei oo niissä pyöriny alusta lähtien ja pari oli irti (ja hätäsesti kiinnitetty maalarinteipillä!) joten ei niitä voinu edes liikutella kunnolla ku pelotti että kärry levii lattialle. Nyt ei enää tarvii kuunnella nitinää ja natinaa.

Onhan noi uudet muutenkin paljon tyylikkäämmät ja käytännöllisemmät. Föönit ja muut kamat mahtuu kivasti laatikoihin. Vanhat kärryt oli myös täynnä rautojen sulattamia koloja ja pinttyneitä väriläiskiä, eli oikeesti niin törkeen näköset ettei kehdata laittaa niistä "kokovartalokuvaa". :D


Me rullaillaan innoissamme bräniköillä kärryillä vielä tää ja huominen päivä. Beatin jengillä on sen jälkeen pieni "pikkujoululoma" joten pulju on auki normaalisti vasta ens keskiviikkona. 


Ihanaa, kivaa, superii, hyperii viikonloppua <3
T:Beat.

4 kommenttia:

 1. Tyylikkäät kärryt. Saako kysyä mistä noi hankitte? :)

  VastaaPoista
 2. Hoii!

  Mainitsitte blogissa että Inebryan violettishampoo on ihan huippu, pohdinkin että onko se liian tujua tavaraa taittamaan keltaisuutta pois keskiruskeasta mutta pari kertaa vaaleammaksi raidoitetusta tukastani? :) Kuinka usein sitä pitäisi käyttää raidoitusten välissä?

  On muuten hankalaa löytää tuota shampoota, etsin kaupunkini kampaamot läpi ja mistään ei löytynyt, onneksi netti pelastaa!

  VastaaPoista
 3. Mun mielestä tummempaan raidotettuun tukkaan voi aika huoletta käyttää tota shampoota aika useinkin (esim joka toinen tai kolmas pesu) koska vaikka se on aika hurjan väristä niin ei se tukkaa ihan lilaks tee jos ei oo ihan purkaks vaalennetut raidat.

  Sensijaan kokonaan vaaleen tukan kanssa kannattaa olla vähän varovaisempi jos pelkää liian violettia/harmaata lopputulosta.

  Ja juu voi olla kyl hankala löytää en itekkään tiiä missä muualla helsingissä sitä myydään kun meilla mut hyvä jos löyty netistä!

  VastaaPoista