keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Säilytysvinkki tilpehöörille

Meillä on kampaamossa PALJON jos jonkinmoisia kampaustarvikkeita; on pinnejä eri kokoisina ja värisinä, kuminauhoja, ponnareita, klipsuja, kampausverkkoja ja koristeita. Kaikki tää pikkusälä on ollu pitkään suuremmassa laatikossa vähän hujanhajan ei minkäänlaisessa järjestyksessä.. Monella on varmasti samantapaisia säilytysongelmia kotosalla? Usein jostain tyyliin lattialta löytyy pinni tai ponnari mutta sitten kun niitä ihan oikeesti tarviis, niin ei meinaa löytyä.

No me löydettiin jonkin aikaa sitten ihania pieniä kannellisia purkkeja. Ensinnäkin kipposet on niin syötävän söpön värisiä ja just sopivan kokosia. Saatiin pinnit ja muut tilpehöörit siististi kaikki omiin purkkeihinsa. Ne voi pinota päällekkäin ja niistä näkee myös läpi mitä rasia sisältää. Todettiin että pinnikipot mahtuu myös hyvin meijän työkärryjen lokeroihin. Kärryt tosin lähtee ihan kohta vaihtoon, mutta siitä lisää myöhemmin.. Nyt näitä rasioita!2,95 /8kpl TARJOUSTALO

Kivempi vääntää pikkujoulukampauksia kun pinnit on järjestyksessä. Viikonloppuna saadaan kyhäillä  biletukat myös toisillemme koska tiedossa on meijän omat pikkujoulut! Päätettiin välttää taxijonot ja lähetään laivalle :D Onko teillä paljon pikkujouluja vielä tiedossa?

Biiiiit

4 kommenttia:

 1. Voi ku söpöjä! Hyvä idea. Täytyy mennä kanssa hakee tollasii niin saa omatki pinnit järjestykseen.

  VastaaPoista
 2. Kiitos tästä vinkistä!

  VastaaPoista
 3. Kiitti vinkistä. Koskaan ei oo tullut mieleen, et tollasissa rasioissa vois säilytellä kaikenmaailman hiusjuttui ! Jesjesjes !

  VastaaPoista
 4. oho olipas ne halpoja! Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista