tiistai 29. marraskuuta 2011

Glamour wand

Keksin tossa muutama viikko sitten että mun on pakko saada tommonen kiharruspuikko ja niinpä eräs maanantai kipasin hakemassa semmosen skt:ltä. Vaihtoehtoja oli pari ja erot oli lähinnä värissä ja merkissä joten päädyin tähän "tosi miehekkääseen" seepra kuvioon! =PAluks tukan kihartaminen tuntu tällä tosi haastelliselta koska rauta on kuitenkin 190 asteinen joten sormet helposti palaa. Mukana tuli tommonen sormisuoja mut sen totesin omassa käytössä ihan turhaks lähes heti.
 

Lopputuloksesta tuli kuitenkin oikeen mukavan "glamour" laine mikä mulla oli visionakin kun ton raudan ostin. Vielä toi vaatii treeniä varsinkin latvojen osalta joiden oon huomannu helposti jäävän vähän turhan suoraks.

Tän tyylisiä rautojahan on nyt paljon myynnissä jokapuolella ja suosittelen kyllä kunhan vaan jaksaa kärsivällisesti treenata ton käyttöä. =D

Paavo

2 kommenttia:

  1. hei hoi, joko teille tuli niitä colour bugeja? :p

    VastaaPoista
  2. Ei oo tullu vielä. Ollankin tässä ihmetelty että missä ne viipyy! Ne on varmaan lopussa ku nousi heti niin suureen suosioon. Ilmotellaan täälä heti kun saapuu :)

    VastaaPoista