keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Sexy Hair & Skot Foss

Olin eilen illalla kattelemassa Sexy Hairin kouluttajan Skot Fossin työskentelyä Tavastialla. Jenkeistä saapunut herra esitteli lavalla uutukaisia leikkaus- ja muotoilutekniikoita, pälpätti tuotteista ja piti samalla meille Stand Up-showta. Lisäksi lavalla heiluivat IdHairin kouluttajat Jani ja Sandra.
Skot oli sitä mieltä että kohta saa heittää suoristusraudat menemään. Suoran ja sliipatun sijasta nähtiin pörrösiä, kiharia ja sekaisia seksikkäitä hiuksia. Niin lyhyessä kuin pitkässä tukassa pitää olla kunnolla rakennetta, joten sitä korostettiin oikeilla leikkauksilla ja muotoilutuotteilla..
Juu, vieläki vähän samaa näköö Timo Jutilan kanssa..
Meidän poppoosta kaikilla muilla oli duunia illalla, niin raahasin mukaani Beannan (joka ei siis oo kampaaja, mutta tykkää tukkajutuista). Tän päivän asiakkaat saakin nyt sitten pörrösiä "seksitukkia". Mä nimittäin päätin etten käytä rautoja lainkaan!

T

6 kommenttia:

 1. Löysin juuri teidän blogiin ja luin heti alusta loppuun kaikki postaukset! Ihan mahtava blogi ja mahtavan oloisilta ihmisiltä vaikutatte :) Saatattekin pian saada multa puhelua työharjoittelupaikan merkeissä, kun en usko että tätä kautta asioista sovitte, eikä sähköpostia näkynyt missään :) Toki jos viitsitte, niin voisitteko kertoa otatteko tällä hetkellä työharjoittelijoita, pitkäaikaisia sellaisia ? :)

  VastaaPoista
 2. Voit laittaa mailia vaikka osotteeseen tytti@hairbeat.fi :)

  VastaaPoista
 3. hei kuinka pitkät hiukset täytyy olla, että saisi laitettua hiustenpidennykset?

  VastaaPoista
 4. No kyllä pidennykset voi laittaa aika lyhkäseenkin tukkaan, mutta se ei yleensä näytä kauheen hyvältä ja luonnolliselta. Menee aika tapauskohtaisesti kuinka hyvin pidennys istuu ja riippuu tietenkin tekniikasta. Kannattaa olla omaa hiusta ainakin yli 10cm niskassa.

  VastaaPoista
 5. okei, täytyy siis kasvattaa pari kuukautta vielä. mites pidennykset, mitkä on parhaat teijä mielestä? paljo sellaset maksaisi jos haluaisi laittaa kampaajalla?

  VastaaPoista
 6. Olin itse samaisessa tilaisuudessa Turun päässä! voi vitsi teijän blogi on aivan mahtava! :) täältä löytyy vaikka mitä mielenkiintoista!

  T.Parturi-kampaajaksi opiskeleva!

  VastaaPoista