perjantai 25. marraskuuta 2011

Rilliperjantai!
 Noora sai vähän aikaa sitten uudet silmälasit. Ihan törkeen mageet! No neitihän ei tietenkään töihin ole niitä uskaltanut laittaa, joten päätettiin rohkasta sitä pistämällä kaikki tänään rillit päähän. Tiina on meistä ainoo joka säännöllisesti osaa käyttää laseja. Pidetään muuten kauheesti piilareita, eli ollaan aika sokeeta jengii. Vois ehkä ottaa tavaks ja pitää kerran kuussa rillipäivän!

Meijän harjottelija Maija sai tänään ihan uuden talvilookin:
Tukka oli hieman kärsinyt vaalennuksista ja raidoista. Latvoihin jämähtänyt vanha tummempi väri teki hiuksista kirjavan ja myös tyvikasvu alkoi olla sen verran näkyvä että senkin kannalta oli hyvä saada väriä päähän.


Laitettiin tähän vaalea lämmin hiekkasävy josta hiukset saivat rutkasti kiiltoa. Viimehetkellä syntyi villi idea leikata pirtee otsis.
Nyt me rillirouskut lähetään himaan täältä! Muikeeta viikonloppua <3

10 kommenttia:

 1. Ihanat hiukset tuli ja mäkin haluun rillipäivän :D

  VastaaPoista
 2. Mistä teijän rillit on hankittu?

  VastaaPoista
 3. Mun on nisseniltä ja perus ralph laurenin pokat :)

  VastaaPoista
 4. Oi että mikä kiilto! Osaisitteko muuten suositella jotain tuotetta syventämään mun punaruskeeta hiustenväriä, siis jotain tehohoito-tyyppistä jossa ois pigmenttiä seassa? Kiitos tästä blogista, oon saanu iha sikana ideoita hiustenlaittoon :--)

  VastaaPoista
 5. Tosi kivat lasit kaikilla ja tosi ihanat hiukset tuli! Rakastan myös ensimmäisessä kuvassa esiintyvän hiuksia, valitettavasti en nyt muista nimeä :/

  VastaaPoista
 6. Noit sävyttäviä tehohoitojahan on nykyään aika monella merkillä esim KC:lla ja sävyvalikoimakin on aika laaja. Meiltä löytyy muistaakseni Inebrya merkkistä mitkä on ainakin tosi voimakas pigmenttisiä ja saa oikeesti syvennettyä ja ylläpidettyä väriä!

  VastaaPoista
 7. Saaks udella, että mikä toi sävy on millä noi nooran hiukset on värjätty?
  Tai ku havittelen jotain samanlaista, nii mietin että minkä sävyset pidennykset mun kannattaisi ostaa tuohon pohjalle

  VastaaPoista
 8. Voi onpas mukavan lämmin sävy hiuksissa:)

  http://mysecrets-linda.blogspot.com/

  VastaaPoista
 9. Ihania rillejä ja noiden hiusten kiilto on ihan mieletön :)

  VastaaPoista