tiistai 22. marraskuuta 2011

Maanantaita kuvina

Ei ole ollenkaan niin paha nousta maanantaiaamuna duuniin, kun tiedossa on omat hiukset kuntoon-päivä. Tytöt vääns toistensa tukkia taas kokonaisen työpäivän verran. Toinen halus vaaleammaksi ja toinen hunajaisemmaksi. Vähän piti napsia kuivia latvoja, tehdä rakennepaikkaavia naamioita ja sitten vielä vähän lisäkarvoja molemmille, niin kyllä siinä sai vierähtämään tovin jos toisenkin. Välteltiin tota naamojen kuvaamista kun Tytti oli sitä mieltä että se näyttää ihan Timo Jutilalta.


Fiilisteltiin feikkiotsiksilla..
Uus lemppari pidennysten ja pitkien hiusten selvitykseen.

Laitettiin vähän Joulu tunnelmaa..
Jutilan Timo
"Anna edes vähän??"
 Niin ja sellanen ilmoitusluontoinen asia että Tiinalla on nyt tammikuun loppuun asti tarjouksessa huulten- ja juonteiden täytehoidot Revanesse Ultra 290e (norm. 360e) ja Ellanse 390e (norm.450e)!

Kivaa viikon alkua!

12 kommenttia:

 1. Mikä tolla hauvvalla on kaulassa? :D

  VastaaPoista
 2. Pipa on murkkuikänen ja sillä on haukkupanta, joka suihkasee ilmaa kun se haukahtaa.

  VastaaPoista
 3. Moikka, kommentoin jo viime viikolla yhteen teidän vanhaan postaukseen kesältä, mutta ajattelin nyt että ehkä te ette enää niitä kommentteja katsele, joten laitanpa nyt sitten tähän uuteen postaukseen sen! :)

  Eli kysymykseni kuului näin: "hei, miksi letititte nuo letit tuollain enemmän pystysuoraan kuin vaakasuoraan? onko sillä jokin tarkoitus? :) moneenko kerrokseen laitoitte nooralle tuota tukkaa?"

  Tuo kysymys oli siis siihen kesäkuun hiustenpidennys postaukseen :)

  VastaaPoista
 4. Luetaan kyllä kaikki kommentit, mutta ei oikein tajuttu tota kysymystä :D Letit laitetaan vaakasuoraan hieman kaarevasti.
  Nooralla on 2 riviä tukkaa.

  VastaaPoista
 5. Osaatteko yhtään arvioida paljon tota hiusta menee grammoina esim. Nooran päähän? Tai minkä painoista hiuspunttia käyttätte ja meneekö siitä yli puolet? :)

  VastaaPoista
 6. Se kuinka paljon hiusta tulee yhteen päähän on täysin yksilöllistä. Me käytetään sekä B*Longin että Simplyn hiuksia riippuen "tapauksesta." :-) Mun päähän esimerkiksi ei mene kokonaista B*Longin punttia.

  VastaaPoista
 7. "Luetaan kyllä kaikki kommentit, mutta ei oikein tajuttu tota kysymystä :D Letit laitetaan vaakasuoraan hieman kaarevasti.
  Nooralla on 2 riviä tukkaa."

  Hahah no enpä tajunnut, että olisi niin vaikeaselkoinen kysymys :D Kokeilen uudestaan. Siis kun olette letittäneet nuo letit (joihin kiinnitetään pidennys) niin että ne lähtee tuolta ylempää ja laskeutuu vähän alemmaksi. siis niin ettei ne oli ihan täysin vaakasuorana tossa takaraivolla :D onko sillä jokin merkitys? tai siis miksi jotkut laittaa vaakasuoraan ne ja te esimerkiksi noin enemmän pystysuoraan :D

  VastaaPoista
 8. Tapoja on erillaisia. Me tehdään pidemmät letit kyllä vaakasuoraan, mutta vähän kaarevasti ja päänmyötäisesti että pidennys istuisi ja laskeutuisi mahdollisimman luonnollisesti.

  VastaaPoista
 9. Niin repesin tolle Timo Jutila-jutulle :D

  VastaaPoista
 10. Heippa, jos teillä haluais laitattaa pidennystukkaa päähän, niin pitääkö teillä ensin käydä näyttämässä omaa tukkaa ja sen perusteella varata aikaa, vai hoituuko ajanvaraus pelkällä puhelinsoitolla? :)

  VastaaPoista
 11. Pidennys vaatii konsultoinnin, jossa katotaan voiko pidennystä laittaa, minkä väristä se on ja kuinka paljon sitä laitetaan. Monesti asiakas varaa ensin ajan väriin ja leikkaukseen jossa samalla suunnitellaan pidennys.

  VastaaPoista
 12. Heippa!
  Tässä Pipan omistajalle kysymys, onko mahdollista saada tietoa mistä kennelistä tuo kaunokainen on hankittu?

  VastaaPoista