perjantai 2. syyskuuta 2011

Tämä on ripsijuttu.

Tämä on yksinkertaisesti juttu ripsienpidennyksistä ja miltä ne näyttää kullakin silmissä. Heh heh, johan alkaa runosuoni virrata. Perjantain loppukevennys.


Kaarevaa, tuuheaa, hemaisevaa, hurmaavaa.Pitkiä, pätkiä, timantteja, tähtiä!Helppoutta, kestävyyttä, näyttävyyttä, persoonallisuutta.Vinkkaa silmää, flirttaile, itsevarmuutta peliin joka mimmi!! ;)Jokaisella aina erilaiset, omanlaiset, kevyet ja kauniit :)Eipä tarvii taivuttaa, tai ripsarilla koheltaa, upeana heti aamusta ja tuulessa viuhuen lepattaa.

Suorille, kiharoille, taipuisille, takkuisille! Melkein kuin hiuksista puhuisi, mutta pidennykset voi laittaa ihan millaisiin ripsiin tahansa. Heleppoa on. Ja nättiä myös.

Hyvää viikonloppua.

6 kommenttia:

 1. hahaha johan se Tintti on runoillu :DDD

  VastaaPoista
 2. Ootko käyny jonkun ripsienpidennyskoulutuksen vai? Jos olet niin missä ja paljonko sellainen maksaa? :)

  VastaaPoista
 3. olen käynyt helsingissä Bellaz salongissa 1,5 vuotta sitten ja sieltä sain Sertifikaatin ripsimuotoilijana. koulutuksia järjestetään muissakin koulutuskeskuksissa tai yksityisillä yrittäjillä, esim Consult Ladyllä. Bellaz tuo suomeen Prof Lashin ripsiä, millä tykkään tehdä. Koulutushinnat on riippuen koulutuspaikasta n. 800-1200e.

  VastaaPoista
 4. Heippa ja kiitos kivasta postauksesta! :) Kaverilla on tuollaiset räpsyttimet ja hän sanoi että silmien alle laitetaan teipit tai jotain? Mitä varten ne teipit tulee? Tuleeko ne alaripsien päälle? Sattuuko teippien pois ottaminen? Kiitos jos ehditte vastaamaan :)

  VastaaPoista
 5. tekijöitä on monenlaisia ja tekniikoita myös, mutta ns. "oikea" tapa on se, että alaluomelle tosiaan laitetaan alaripsien suoja, joka on pehmeä geelilappu, joka tuntuu lähinnä rentouttavan viileältä. Geelilapun tarkoitus on suojata alaripset liimalta, ettei käy pelätty silmän kiinni liimautuminen, ja se myös antaa vaalean taustan ja suojan yläripsillekkin, jolloin tekijän on helpompi laittaa ripsikuidut kiinni. Eli EI teippejä ja ei revi ripsiä pois, eikä satu. Teippiä käytetään yläluomelle nostamaan vähän kulmaluuta ylöspäin jolloin suoremmatkin ripset erottuvat paremmin. :)

  VastaaPoista