tiistai 30. elokuuta 2011

Vähän (shokki-)väriä elämään!

Nonii! Elikkä eräs ystävättäreni lähesty mua ihan vaan varaamalla mulle tukka-aikaa. Tiialle ollaan jo pitkään tehty sellaista tosi luonnollista, vaaleaa yleisvaikutelmaa. Yleensä ihan perus kirkasta raitaa tyvessä ja pohjalla Tiian oma väri, ja seassa on ollut vaaleeta kullanruskeaa sävyä. Tällä kertaa Tiia päättikin yllättää mut totaalisesti! Neiti nimittäin kertoi haaveilleensa jo jonkun aikaa parista palkkiraidasta... Eikä ihan mistätahansa palkkiraidasta vaan pinkistä ja turkoosista! O-ou.. Olin lähes yhtä shokissa ku Tiian toivomat raidat! :-D Mutta hetken toivuttuani ehdotin, että tehään raidat mieluiten lisäkkeillä. Shokkivärit on usein tosi haastavaa saada pois vaaleasta pohjasta, kun ne on sinne jo kerran isketty. En missään nimessä halunnu alkaa värjäämään Tiian omaa tukkaa, siltä varalta jos ei neiti shokkiväreissä viihtyisikään ku muutaman hetken. Lisäkkeillä raidat on helppo poistaa ja laittaa takaisin, jos siltä tuntuu.

Pinkki suoraväri löytyi suoraan oikean sävyisenä, mutta turkoosin kanssa jouduin vähän tuskailemaan.. Se on vielä vähän semmonen väri, joka saatta näyttää jokaisen silmissä ihan erilaiselta! Yhtenä iltana rupesin sitten tuumasta toimeen Paavo apumiehenä. Miksailtiin turkoosi siis tummansinisestä ja kirkkaasta suoraväristä, joiden sekaan vielä ihan tippa keltaista.. Tadaa! Musta se onnistu paremmin ku hyvin! Ei muutaku Tiialle raidat päähän. ;-)


Raidat tuli siis molemminpuolin korvien taakse. Tarkotuksena ei tosiaan ollu tehä mitään iha inkkaritukkaa eikä myöskään haluttu, että shokkiraidat näyttää liian irrallisilta muuhun tukkaan nähden. Laitoin turkoosin ja pinkin nauhan päällekkäin, joten värit sekottu tosi kivasti tuolla latvassa! Meitä vähä jänskätti, että miten ne shokkivärit istuu tonne, ku Tiian päästä löytyy puhtaanvaalean lisäksi myös sitä vanhaa ruskeensävyä.. Mutta ihan kivastihan ne sinne asettuu! :-) Asiakas oli tyytyväinen ja musta oli mukavaa tehä pitkästä aikaa jotai vähän spessua! Pakko myöntää, että alko siinä itteenikin vähän ehkä houkuttelee joku oikein herkullisen värinen shokkiraita... Mutta se jääköön houkutukseks, ainakin toistaseksi.. ;-)

7 kommenttia:

 1. teidän blogi on ihan PARAS! mulla olis sellanen kyssäri, että haluaisin niin kovasti oman maantienharmaan tukan takasi, mutta en voi alkaa kasvattaa omaa väriä koska mun tukka on iha karseen värinen nyt niin se erottuis liikaa! eli mitä luulette, saako tälläsestä melko lämpimän keskiruskeesta tukasta jota on vaalennetttu vuosi sitte (=tässä ei tunnu pysyvän mikkää väri) maantienharmaata/ruskeaa millää konstilla? :--( musta tuntuu että oulussa tätä hommaa ei ainakaan ossaa kukaan..

  VastaaPoista
 2. Ainii ja unohtu mainita semmone pikku juttu, että tää reuhka on ihan sairaan epätasasen värinen vielä ton pysyvyysongelman takia, löytyy tummaa palkkia keskeltä pituutta yms...

  VastaaPoista
 3. http://beatissa.blogspot.com/2011/07/mun-tukka.html

  Voisko Tytti joskus tehä postauksen miten tehdä tuollanen kampaus niinku tuon linkin viimesessä kuvassa. Missä on etuhiukset letitetty? Ois ihan mahtava!

  VastaaPoista
 4. Millä langalla ompelette pidennykset päähän?

  VastaaPoista
 5. Puuvillalangalla. Jos käyttää jotain muuta esim. polyesteria, se saattaa vahingoittaa hiusta.

  VastaaPoista
 6. pari kysymystä lettipidennyksistä.. kuinka pitkä oman tukan tarvii olla lettejä varten? ja kuinka kauan letit kiristää?

  VastaaPoista
 7. Myönnän, en ole tämän sivuston pitkään aikaan ... mutta se oli toinen ilo nähdä Se on niin tärkeä aihe ja ohittaa niin monta, jopa ammattilaisille. Kiitän teitä auttaa valistuksena mahdollisista kysymyksistä.

  VastaaPoista