tiistai 6. syyskuuta 2011

Virkistäytymispäivä

Jep lauantaina vietettiin sellasta. Täytyyhän sitä välillä puuhailla muutakin kuin töitä ja muualla kuin töissä. No okei oltiin ensin aamulla töissä kyllä, mut vaan muutama tunti.
Meidän virkistäytyminen alkoi mukavasti kun piipahdettiin ensin kaupassa hakemassa pientä evästä ja sitten suunnattiin kohti tennaria. Koska Kallio on vähän niiku meijän huudeja, niin käytiin tsiigaamassa Pussikaljaelokuva. Se oli niin hyvä! Naurettiin melkeenpä koko leffa. Kandee ihmeessä käydä kattomassa!


hyvä, hienosti tarkennettu kattoon..
Leffan jälkeen mahat täynnä popparia kipitettiin kampin keilahalliin. Olipa muuten outoa olla päivällä kahen aikaan leffassa. Kun sisällä on pimeetä, ni hämmästyy ulos tullessaan että onkin päivä ja valosaa :D Hohtokeilattiin (tai no lähinnä heiteltiin palloja) parikierrosta. Meinas meidän keilaamiset tyssätä heti alkumetreillä, kun parin heiton jälkeen meidän rata meni jumiin (tai siis se kone joka nostaa ne keilat :D)
Saatiin sit uus rata ja alottaa touhu ihan alusta.
Typyn tanssikengät
Varsin hohdokkaan keilailun jälkeen alkoi mahat vaatimaan jo muutakin kuin popcornia ja siideriä, joten käytiin kaupassa noutamassa vähän tarvikkeita. Mentiin Tiinan pikkuiseen kotiin, kallion kattojen ylle. Alunperin meijän piti mennä johkin ravinteliin illallistamaan, mutta välillä on tunnelmallisempaa tehdä itse ruokaa ja istua iltaa rauhassa. Meidän liikkeen kaapin päällä on jo kauan möllöttäny 1,5 litranen skunppanja, jota päätettiin maistella ettei se vaan mee pillalle. Menu koostui pastasta, mozarellasta, ciabattasta, salaatista ja vihanneksista. Olipa muuten hyvää! Ruokailun jälkeen rupes jo ihan haukotuttamaan, mut Paavolla menojalka vipatti sen verran kovaa et tyttöjen oli pakko ryhdistäytyä :D


Paavon sipulit


Pasta Carbonara

Tintta kertoo tuholaisesta nimeltä Pipa 
Noora otti ehkä vähän liikaa tota mutakakkuu?

edustavaa jengiä
Paavolla on asiaaKäytiin pyörähtää Kalliossa (aika tarkalleen päivällä nähdyn leffan kulisseissa!) ja sitten suunnattiin keskustaan ku Paavo tahto joraamaan. Hehhee veny reilusti sunnuntain puolelle toi meidän virkistäytyminen. Maanantaina oltiinkin sitten tosi pirteinä ja virkeinä töissä :D

2 kommenttia:

  1. näyttääpäs kivalta toi teidän virkistäytyminen. Ootte niin pirtsakoita :)

    VastaaPoista
  2. Ei me läheskään aina olla pirtsakoita :D

    VastaaPoista