maanantai 19. syyskuuta 2011

I Love My Hair

Me jäätiin Typyn kanssa duunin jälkeen huoltamaan toistemme karvoja. Tuntuu et kun päivät on täynnä aina muuta ja varsinkin duunia, niin missä vaiheessa sitä ehtii laittaa toistemme päät kuntoon jos ei omalla ajalla? No mutta joka tapauksessa, minä huolsin Tytin ripset (se ei halunnu postaukseen koska oli kuulemma niin räjähtäneen näkönen ettei sais hyvää kuvaa..) ja Tytillä oli salainen suunnitelma taas mun pään varalle.

Ehkä toi naamakin tarttis jotain freesausta :)

Lisäke huitula muhii värissä. Tää sitten kai tulee jonnekkin päin kuontaloa. Toivotaan ettei tonne niskaan takatukaksi...

Miekkoseni Joona tuli vielä iltapäiväkahveelle biittiin ja esittelemään uuden tatuointinsa kustomointia.

Viiksien pidennykset ovat nyt myös uusinta muotia.

Valmis pää! Väri on oikeasti mustan liila vaik ei kuvasta näy ja etuosan lisäkkeen latva violetti, mutta tulee kirkastumaan parin pesun jälkeen näkyvämmäksi.

Tytti yritti napsia tota lisäkettä vaan lyhyemmäks ja lyhyemmäks, mutta kun pääsin taas pidennyksen makuun niin en antanukkaan sen leikata vaan lähin karkuun! :)
Heti tuntuu et pienikin uus juttu tekee ihmeitä! Oon kyl ihan rakastunut tähän graafiseen ja lyhyeen malliin. Jotenkin toi toispuoleisuus ja varsinkin tummuus on tuntunu aina omalta jutulta. Tykkään et saa olla vähän erikoistakin muutosta ja Tytti yleensä saa toteuttaa ja keksiä kaikkea uutta mulle mitä vois koklata.

On ihan kyl huippu tukka ja huippu isosisko!!!! <3

11 kommenttia:

 1. Mulla on huippu pikkusisko ja sen tukkaa on kiva laittaa<3

  VastaaPoista
 2. kuinka paljon teillä on ikäeroo?:)

  VastaaPoista
 3. Tosi hieno väri ja malli. Sulla taitaa olla hirmu paksut hiukset?

  VastaaPoista
 4. no ainakin näyttää paksulta tälläsessä mallissa. :) kiitsa kaikille :)

  VastaaPoista
 5. miten toi leikkauslinja yhdistyy takaa, oisko saanu kuvan?:)
  t. jaana

  VastaaPoista
 6. itseasiassa se leikkauslinja on ihan tasapitkä ja täysin suora ja menee ton lyhyemmän puolen mukaan. ja sit se pikkuhiljaa pitenee tonne pidennykseen :)

  VastaaPoista