keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Aamu Redkenin parissa


Eilen aloitettiin päivä tuotekoulutuksella. Redkenin kouluttaja Laura tuli pitämään meille kertauksen sarjan tuotteista muistin virkistämiseksi. Käytiin kaikki tuoteperheet läpi ja siinähän vierähti sitten muutama tunti. Ollaan aika fiiliksissä kun ollaan päästy läträämään uusien ihanien mömmöjen kanssa. Redkenistä saatte nyt sitten varmaan kuulla kyllästymiseen saakka!

Meillä onkin ollu koko alkuviikko täynnä kaikkea uutta. Paavo oli maanantain Prof Academyn Sassoon-henkisessä koulutuksessa ja Tiina Lorealin studiolla Redkeniä opiskelemassa.

Hei muuten! Me voitas ottaa nyt kesälomien jälkeen työharjottelija tänne. Elle kun on vaan kerran viikossa paikalla. Jos siis sieltä ruudun toiselta puolen löytyis joku reipas ja rempsee kampaajaopiskelija jolla sattuis olemaan työssäoppimisjakso kohtapuoliin, niin tuuppa käväsee :)

7 kommenttia:

 1. Teil on kyllä niin ihanan rento meininki ja vaikutatte niin mahtavalt porukalt! Itelläni just alkais kahenviikon pääst työharjoittelu:p mut Kouvolan suunnilla:)

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia. Joo, työntekoa ei saa ottaa liian vakavasti :)

  VastaaPoista
 3. Täällä ois yks parturi-kampaaja opiskelija. Tosin oon vasta nyt alottanut, joten työssäoppiminen on ajankohtasta vasta ens keväänä. (: Mut ehkä voin kysellä sit kun on ajankohtaista, et jos teille ehkä vois sillon tulla?

  VastaaPoista
 4. heii! tehkää formspring! olis just hyvä paikka missä voi kysyä teiltä helposti vaikka mitä!

  VastaaPoista
 5. Me ei olla ajateltu tehä formspringiä, kun jotenki tuntuu että siellä vaan porukka tappelee ja ei haluta et meininki menee liian henkilökohtaseks :S Mutta voidaan toki tehä kysymyspostaus, niin saa kysyä jos joku meistä haluu jotain tietää :D

  VastaaPoista
 6. Tääl olis yks toisen vuoden parturi-kampaaja opiskelija helsingin suunnalt. Mulla alkais joulukuusta eteenpäin sellai jakso että meillä olis laajennettu työssäoppiminen et oltais torstait ja perjantait kampaamossa töissä, ja loput päivät viikosta koululla.

  VastaaPoista
 7. No voi meillä just alottaa yks uus typykkä työharjottelussa joka on pari päivää viikossa, mutta voit vaikka palata myöhemmin asiaan :)

  VastaaPoista