sunnuntai 18. syyskuuta 2011

GET INSPIRED. BE PART OF IT.
Me kaivatiin vähän synkkään syksyyn vaihtelua ja uudistusta. Vaihdettiin meidän tuotesarjaksi Redken. Ooh ihanaaa! Ollaan ihan innoissamme ku päästään läträä uusien tököttien kanssa. Sarja on meille kaikille kyllä vanha tuttu ja ollaan sitä ennenkin käytetty, mutta siitä on aikaa. Tuotteita on tullut lisää, poistunut ja vaihtunut, joten pieni kertauskoulutus on paikallaan. Tää oli kyllä kiva piristysruiske meille tähän syksyyn ja täytyyhän sitä pysyä ajanhemoilla.

 Redken 5th Avenue NYC on yhdistelmä muotia, tiedettä ja inspiraatiota. Se on just sellanen urbaani ja "nuorekas" eli sopii meidän mielestä Beattiin. Redkenin kuvatkin on aina ollu tosi inspiroivia. Ja mikä tärkeintä; Redkenin muotoilu- ja hiustenhoitotuotteet on ihan huippuja, laadukkaita ja sarjasta löytyy oikeat mömmöt päähän kuin päähän. Vois vaikka tehä jossain vaiheessa postausta meidän omista suosikeista ja hiusten hoidosta. Toivomuksii otetaan vastaan. Ihanien tukkatuotteiden lisäksi saadaan kehitettyä ammattitaitoamme koulutuksissa ja heheee Redken pitää välillä railakkaita kemuja asiakkailleen (vaikka mehän ei oikeestaan tosta juhlimisesta välitetä) ;)

Meijän uus redken-hylly. (älkää välittäkö tosta hörhöstä sen edessä)

Tietoa sarjasta ja tuotteista voi kurkkia täältä

5 kommenttia:

 1. heij! mietin että teettekö CHI käsittelyitä? (jos teette, minkä hintasta pitkille hiuksille) ku mie en ainakaa nähny teijjän hinnastossa, et semmosta olis? (:

  VastaaPoista
 2. Jeps, ei löydy hinnastosta koska ei tehdä oikeestaan minkäänlaisia rakennekäsittelyitä. :/

  VastaaPoista
 3. Pakko kysyä, että millä noi upeet kiharat (vikassa kuvassa) on tehty?

  VastaaPoista
 4. Uu Reden tulee myös meidän liikkeeseen nyt parin viikon sisällä :)

  VastaaPoista
 5. Nelli: Mun kikkurat on tehty laineraudalla. Sillä tulee kyllä niin kivaa jälkeä!

  Maria: Ihanaa! On ilo työskellä laadukkailla tuotteilla :)

  VastaaPoista