perjantai 16. syyskuuta 2011

AND THE WINNER IS...

Nonniin.. Me neljä ollaan nyt sitten valittu jokainen oma suosikkimme etkot-kilpailun arvontaan. Osallistujia oli mukavasti ja niistä tosiaan aika vaikea päättää omaa suosikkia. Jos vaan voitais niin oltas otettu teidät kaikki osallistujat tänne, mutta nyt piti päättää vain yksi. Ei muuta kuin nimet lapuille ja laput purkkiin. Tätä on odotettu. Onnettarena sai toimia yksi meidän asiakkaista. Nyt rupes meitäkin jännittämään!!!

Tättäräräääää....
ONNEKSI OLKOON JERO !
Olet voittanut etkot itsellesi ja neljälle kaverillesi. Kaikille luvassa bilekampaukset ja - meikit, sekä rentoa meininkiä Beatissa. Lisäksi limusiinit.com ja fastmotors tarjoavat bileporukalle tunnin mittaisen limusiinikyydin kuohuviineineen Helsingissä!! 
Jero sulle on laitettu mailia. Nyt sitten vaan päättämään keille onnekkaille haluat tämän hauskan illan tarjota!

Ihanaa viikonloppua kaikille <3

T:biiit

4 kommenttia:

 1. moikka! oisin kyselly paljon maksaa teillä juurikasvu värjäys? siis tyyliin mitä papulla on :-))

  VastaaPoista
 2. no moikka! Hintoja voi kattella meidän hinnastosta täältä: http://www.hairbeat.fi/ Tarkkaa hintaa on vaikea sanoa kun ei olla nähty sun tukkaa.

  VastaaPoista
 3. Jero Täs moi! Yritin vastailla sähköpostiin, mutta jostain syystä lähettäminen ei onnistu: "Delivery Status Notification (Failure)‏". Oletteko poistaneet ton sähköpostin käytöstä --> kilpailu@hairbeat.fi? :D
  Onko joku toinen sähköpostiosoite, johon voisin lähettää viestin? :)

  VastaaPoista
 4. Jeps eli se osote on beat@hairbeat.fi toi kyseinen osote ei ilmeisesti toimi kun toiseen suuntaan! =D

  VastaaPoista