torstai 18. elokuuta 2011

Summer Sound-etkot @ Beat.

Suvilahdessa järkättiin heinäkuun lopussa Summer Sound Festivaali. Oltiin tyttöjen kanssa hommattu sinne liput etukäteen ja päätettiin pitää etkot Beatissä! Ei ollu sitten pitkä matka itse kemuihin. Mulla oli kaikki tarpeellinen mukana, joten kun työt oli saatu finaaliin niin oli mukava vaan ottaa rennosti, laittautua rauhassa ja maistella drinkkiä hyvässä seurassa. Mulla alkoi sillon nimittäin myöskin reilu viikon kesäloma!! ;-)) Tosin tulihan siinä sitten vielä laitettua oman tukan lisäksi myös mimmien tukat kuosiin. Meijän jengillä oli lettiteema, hehe!

Edellisenä iltana oltiin käyty Viivin kanssa laittamassa myös brunat kuntoon! Tässä pieni kuvapläjäys meijän illasta ennen Summer Soundia. :-)


Viivi-haamu.

Noora-haamu.
Ja sitten takas elävien kirjoissa! :-pSummer Soundissa oli hyvää musaa ja muutenkin oikein kivat pirskeet! :-) Seuraavalla viikolla olikin pari päivää aikaa toipua kreisibailauksesta, jonka jälkeen häippäsin Lissaboniin! Ahh, oli kyllä ihana paikka, tykkäsin! Kaikinpuolin rentouttava ja mukava kesälomanen (joka meni kyllä aivan liian nopeesti..)!

Myös Lissabonista tulossa mahdollisesti jonkun sorttinen postaus tässä lähiaikoina. Hassua alkavaa viikonloppua kaikille! Mä suuntaankin huomenna Tampereelle ihmettelemään Blockfestejä. ;-)

4 kommenttia: