lauantai 20. elokuuta 2011

loppuviikko

Jeeei viikonloppu! Viikko taas vierähtäny vikkelästi. Tiina oli alkuviikon pipinä ja palaili duuniin perjantaina. Noora on vapaalla piiitkän viikonlopun. 

Argggh menee hermot tän koneen kanssa, kun tää menee välillä ihan juntturaan. Hommattiin Macbookki liikkeeseen puol vuotta sitten ja tää on jo kerran ollu huollossa. Taas saatiin eilen soitella johkin että mitä oikeen tehään tälle. Ollaan kyllä sitä mieltä että näin uus ja kallis vehje pitäs toimia moitteettomasti. Syy saattaa olla meijän mokkulassa. Onneks me tekniikanihmelapset saatiin tää jotenki toimimaan :D(tai no Paavo sai)


Paavo soittelee ohjeita ja kone saatiin vihdoin käyntiin 



Punahilkka-Typy
Paavo taiteili lauantaina

Ellekin tuli pitkästä aikaa työharjottelemaan
Me häippästään nyt himaan täältä! Onki ollu pitkä työputki päällä kun oltiin viime viikonloppuki duunissa. Ai niin.. Ajateltiin pitää kohta puoliin meijän eka blogi-skaba! Ollaan suunniteltu kaikkee toooosi kivoja juttuja ;)

T. Beattilaiset

6 kommenttia:

 1. Voi pojat! Jos asuisin vähänki lähempänä,nii kävisin niin teiän käsittelyissä!! :)

  Vaikuttaa niin sairaan kivan rennon lepposalta toi teiän meininki,et se oikeen houkuttelee asiakkaaks.. ..piru vie. Joku päivä mää viälä sinne heilahdan!!

  Et kiitti kivasta blogista vaan!! :))

  terkuin Pimu

  VastaaPoista
 2. Hah kiitoksia ja kiva kuulla! Varoituksena että jos haluu letkeetä meininkiä niin ei kannata tulla maanantaina ;D Me ollaan silloin ihan möllejä!

  VastaaPoista
 3. Ja teiän blogi on saanut mut innostuu miettii kampaajaa ammattina!! :)
  Onko kampaajaks valmistuneella teidän kokemuksen mukaan miten helppoa saada töitä jo olemassa olevista kampaamoista, vai onko se niin että pitäis olla myös itsellä valmiutta perustaa oma yritys?
  Aattelin nyt kysyy teiltä jos/kun te osaisitte jotain yleisesti ottaen kertoo asiasta? :)

  VastaaPoista
 4. Eiköhän kampaajille yleensä duunia löydy. Varmaan riippuu ihmisestä millasessa ympäristössä on valmis tekemään töitä. Saattaa vaan olla vaikeeta löytää sellanen kiva liike missä on omanlainen porukka ja sellaisia asiakkaita joita itse tykkää tehdä, mutta eihän sitä pakko oo omaa liikettä perustaa. Aluks ainakin kannattaa olla jossain palkallisena, että saa kunnolla harjotusta ja asiakaskuntaa.

  VastaaPoista
 5. Kiiitos paljon vastauksesta!! :)

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista