keskiviikko 24. elokuuta 2011

VOITA ETKOT KAVERIPORUKALLESI!

Hei nyt me ajateltiin juhlistaa sitä että meidän blogilla on ollut enemmän lukijoita kun meidän omat kaverit ja äidit, joten pistetään meidän eka blogiskaba pystyyn:

VOITA ETKOT KAVERIPORUKALLESI!
Onko sinulla kasa ihania ystäviä, jotka kaipais vähän hemmottelua? Tykkäätte laittautua yhdessä ja pidätte hauskasta meiningistä? Ja kalenterissa Lauantai-ilta 8.10.2011 näyttää tyhjältä?

Nyt olis mahdollista voittaa itsellesi ja neljälle kaverillesi pynttäytymispaketti Beatissa!
Koko kaveriporukalle luvassa bilekampaukset ja -meikit sekä muuta mukavaa ;) (hohhoo muunmuassa meidän hullunhauska seura!)

Ja eikä tässä vielä kaikki..

limusiinit.com & Fastmotors tarjoavat bileporukalle Beatista ilmaisen limousine-kyydityksen kuohuviineineen Helsingin yöhön!!!

Mahtava ilta siis luvassa.

Osallistua voit laittamalla nimesi, ikäsi  ja kuvauksen "Miksi juuri minun pitäisi voittaa?"
Beatin sähköpostiin:

beat@hairbeat.fi

Voitaja arvotaan 15.9.2011 ja sitä ennen tulleet vastaukset hyväksytään. Kilpailu on K-18.  Valitsemme perusteluista parhaimmat, joista arvomme voittajan. Yhdelle onnekkaalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.6 kommenttia:

 1. haha Papuu voithan sä osallistuu, mut ehkä olis vääryys antaa sun voittaa ku kuulut melkeen porukkaan :D

  VastaaPoista
 2. mun kuuluis voittaa koska paras ystäväni eli pikkuveljeni lähtee irlantiin ainakin vuodeksi töihin ja olen masentunut siitä :D! tuntuu et sydän murtuu :(. tartten siis piristystä syksyyn ja synttärinikin ovat 1.11 niin niitä voisi juhlia ennakkoon ;)

  Sonkku

  VastaaPoista
 3. sit vaan viestiä tonne meijän mailiosotteeseen :)

  VastaaPoista
 4. höh, olisin niin halunnu voittaa, mutta lähden 15.9. vaihtoon, niin eipä onnistu.. riemuitsin jo, että kyseessä oli 8.syyskuuta, että pääsisin pitämään läksiäisiä, mutta eih :<

  VastaaPoista
 5. Olis ihaninta voittaa tää!!!

  VastaaPoista