tiistai 16. elokuuta 2011

Gorgeous hair

Mulle tuli tossa eilen uusia pidnnys systeemeitä kun viimeviikolla Hairprolta käytiin meille esittelemässä vähän uudenlaista pidennysmenetelmää. Kyseessä on siis Australialainen Begorgeous sarja johon pidennysten lisäks kuuluuu mm. suoristusrauta ja muotoilutuotteita.

Pidennykset muistuttaa paljon perinteisiä sinettejä mut niiden kiinnytystapa poikkee aika paljon normaaleista sineteistä. Tupsujen mukana siis tulee "siima" jonka avulla oma tukka vedetään "sinetin" läpi jonka jälkeen siihen tarkotetuilla pihdeillä sinetti litistetään kiinni hiukseen ja se pyysyy siinä hyvin. Sit kun tukka kasvaa niin sinettejä pystyy helposti nostamaan pyöristämällä sinetin pihdeillä takas pyöreeks ja painamalla sen tyvessä taas takas kiinni.

Näin pystytään pitämään tota samaa pidennystä/tukkaa noin 6 kk päässä ja huoltamassa tänä aikana esim tyvivärin yhteydessä käydään n. 2kk välein.

Tässä muutama kuva noista pidennyksistä ja välineistä.
Näitä pidennyksiä voi tosiaan kysellä mun mielestä ehdottomasti hyvä vaihtoehto perinteisille sinteille etenkin sen puolesta että nää voi helposti uusia ja hintakin on samaa luokkaa kun tavalliset sinetit.

Kokopään pidennys maksaa tällä tekniikalla noi 500e vähän riippuen tarvittavan tukan määrästä mutta toki pienemmällä määrällä tukan ainakin tuuheemmaks.

4 kommenttia:

 1. Ooh kuulostaa kyllä tosi hyvältä ! heti kun taskusta löytyy 500€ ylimäärästä, saavun ottamaan pidennykset. :---D

  VastaaPoista
 2. Heeeei, täällä huutelee naapuri kylän kollega. Minkä tukkurin kautta nuo olet hommannut? Menetelmä voisi olla oivasti toimiva! :)

  VastaaPoista
 3. jep eli ne on tuolta hairpro oy:ltä sama lafka mikä tuo kadusta ja dispiä maahan!

  VastaaPoista
 4. Mitä tuuhennus tulis kustantaa? :)

  VastaaPoista