maanantai 15. elokuuta 2011

Flow sunnuntai

Sunnuntaina tultiin aamupäivällä liikkeelle "hieman" jännittynein fiiliksin. Oltiin nimittäin menossa Flow festareille töihin..

Paikalle tarvittiin jeesaamaan pari meikkaajaa ja kampaajaa laittamaan esiintymistukkia ja meikkejä.
Eikä kenen tahansa, vaan Kanye Westin porukan! Kyllä sydän pomppasi kurkkuun kun kuultiin kenen poppoo on laitettavana..

Päivällä ehdittiin vähän hengailla festarialueella, mut loppupäivän saatiinki paiskia duunia oikeen kunnolla, paljon ja hyvin hektisellä aikataululla. Kanyen keikka alkoi melkeen tunnin myöhässä kovan tuulen takia. Porukan odotus palkittiin lopulta ja mies veti huippukeikan, johon kuului mahtava valoshow ja tanssiryhmä.

(kuva iltasanomat)
Kerättiin puljulta hiustenlaittovehkeet, tuotteet, meikkipakit ja suunnattiin kohti Suvilahtea.
Kimpsut ja kampsut kasassa. Tiinan avuksi meikkailemaan hälytettiin ihana Milla.
 

Paavo ja sen backstage-passi
Työergonomia kohillaan


Osa Kanyen suloisista tanssitytöistä, joita oli mukana parikymmentä. Hiuksissa noudatettiin lettimäistälinjaa ja meikeissä luonnollisuutta

Joo tehkääpä perässä
Tän enempää päivästä ei valittavasti oikeen voida paljastaa. Uskokaa tai älkää että olipahan huippua. Mukava mutta hyvin raskas päivä. Illalla (tai oikeestaan yöllä) kun päästiin kotiin, oltiin kaikki kuoleman väsyneitä ja tänäänkin vaan haukoteltiin töissä.

Niin ja miks just maanantaina (kun ei oikeesti jaksais mitään ylimäärästä häppeninkiä) käy aina jotain! Meijän takahuoneen ovenkahva on ollu viimeaikoina jotenki "löysällä" ja tänään sattui niin et kun Noora yritti avata oven niin se kahva sitten jäi käteen.. Sisällä oli sitten meijän kaikki kamat, puhelimet, kahvinkeitin ja muut. Jesss!
Taas huoltomiehelle soittoo (varmaan tykkää ku me soitellaan aina paniikissa). No tulihan se sieltä suhteellisen nopeesti, saatiin ovi auki ja kahvia. :)

1 kommentti: