perjantai 12. elokuuta 2011

Business Breakfast


Pidettiin eilen aamulla vähän pisnesmiittinkiä aamiaisen merkeissä. Tultiin pari tuntia ennen asiakkaita puljulle et ehittiin samalla värjätä Nooran tukka kun se oli hieman kulahtanu Lissabonin auringossa. Nyt on kaikilla lomat tosiaan lusittu ja alkaa taas arki. Hyvä käydä vähän syksyn juttuja ja liikkeen asioita läpi niin hommat rullaa paremmin. On tosi tärkeetä pitää työyhteisön kesken palaveria ja keskustella asioista. Ja tietenkin täytyy välillä pitää köhömm.. henkilökunnan virkistysiltoja jotka parantaa tiimihenkeä :D
Ihan kauheeta kun pitää merkkailla kalenteriin jo pikkujouluja vaikka on vielä elokuu! Nyt sais loppuu nää sateet ja paistaa loppukesän täysii.. Koulut ja työt alkaa taas joten kiirettä pitää. No mutta kivaa Flow-viikonloppua!

T: Tiina, Noora, Tytti ja Paavo

4 kommenttia:

 1. paljonko tulis maksamaan liukuvarjäys melko pitkille hiuksille? (:

  VastaaPoista
 2. Voi se riippuu ihan tukasta ja mitä kaikkea sille tehdään. Tosi vaikea sanoa kun ei olla nähty sun hiuksia. Meidän hinnasto löytyy meidän nettisivuilta ja sieltä voi kurkkia hintoja :)

  VastaaPoista
 3. teidän hinnastossa ei ole hintaa jos haluaa vain raidat hiuksiin!eli paljonko sellainen tulis about maksaa yhdellä värillä entä kahdella värillä jos hiukset on kainaloihin asti pitkät?

  VastaaPoista
 4. Raidat luokitellaan hiusten värjäykseksi eli hinnastossa lukee hiusten värjäykset alk. 65-85e.

  VastaaPoista