keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Mun tukka

Meiltä on kyselty jonkin verran että miten me laitetaan omia hiuksia. Vastaus siihen on että eipä niitä ihan hirveesti laiteta :D
Eiks se vähän niin ole että suutarin lapsilla ei oo kenkiä? Ihan nolottaa myöntää miten vähän panostan nykyään omien hiusten muotoiluun..

Urheilen noin neljä kertaa viikossa, jonka aikana pesen hiukset yleensä kaksi kertaa. About neljän päivän välein. Hiustenpidennys mulla on ollut joku 6 vuotta. Kerran viikossa teen pesun yhteydessä hiuksia hoitavan naamion (jos muistan). Ennen pesua harjaan tukan selväksi takuista. Käytän silottavaa shampoota pidennysten takia ja erittäin selvittävää hoitsikkaa (huono puoli on se että omat hiukseni ovat tästä syystä erittäin latteat). Pesun, hoitoaineen ja pyyhekuivauksen jälkeen laitan siihen vielä jätettävää hoitsikkaa ja harjaan hiukset kunnolla.

Jos pesen illalla tukan, oon kyllä niin laiska että meen märällä tukalla nukkumaan. Pyyhe vaan siihen tyynyn päälle! Tätähän ei pidennyksen kanssa suositella..
Aamulla tukka on usein vielä hieman kostea ja suihkasen siihen vähän tyvikohottajaa tai muuta föönausmömmöä. Sitten kuivaan hiukset ison pyöröharjan ja föönin kanssa vähän kuohkeemmaksi.
Kun pääsen töihin, niin tukka on yleensä taas ihan länässä ja latva pörröllä. :( Saatan vähän tupeerata sitä tyvestä, tai jos on aikaa niin väännän vähän laineita raudoilla tai suoristan. Ja sit suihkaus lakkaa. En yhtään tykkää liian puhtaasta tukasta. Parhaimmillaan se on snadisti likaisena. Kolmantena ja neljäntenä päivänä se on laitettava yleensä kiinni letille tai ponnarille ja vähän kuivashampoota tyveen. Lakkaa tulee käytettyä päivittäin ja paljon.

Ennen käytin melkeen joka päivä lämpörullia. Oon tainnu vähän laiskistua tän tukkani kanssa, koska ennen vaihtelin myös mallia ja värejä aikas tiuhaan tahtiin. On oikeesti päiviä, jolloin en edes harjaa hiuksia.

Käytän paljon myös pantoja, huiveja, hattuja ja nyörejä, jotka seivaa huonon hiuspäivän.
Lisäkeotsatukalla saa vaihtelua (tai pottapään)
Tältä mun tukka näyttää silloin kun se on laitettu kunnolla (eli tosi harvoin)
Parit treenihikoilut pohjalla ja pesusta kolme päivää. (Ihan pakko laittaa kiinni)
Löysä letti on paras jos latvat on solmussa
Juhliin tai muihin rientoihin on kiva laittaa tukkaa vähän eritavalla. Tykkään itelläni isosta tukasta. Koitan kyhäillä välillä jotain nutturoita itelleni, hermohan siinä menee kun ei onnistu niin hyvin ku muille. Duunissa voi onneks pummata Paavolta kampauksia :D Biletukaks väsään usein sormikiharat.

Nyt kyllä lupaan itelleni vähän tsemppaa tän tukanlaiton kanssa!

13 kommenttia:

 1. ihana postaus ja ihanat hiukset :)

  VastaaPoista
 2. Saako noita otsatukkalisäkkeitä tilattua jostain päin nettiä vai mistä niitä voi hommata? Ja paljonko maksaa? Pystyykö sellasen tehdä ihan itse jostain clip-on pidennyksestä vai onko niissä joku tietty kiinnitys? Kiitos jo etukäteen jos joku teistä viitsii vastata :-)

  VastaaPoista
 3. Jossain oon nähny irto-otsiksia, missä oli joku pinni sielä takana. Ehkä vähän muovisen näkösiä.. Mä oon väsäilly ite noita lisäkkeitä pidennysnauhasta, et eiköhän sellasesta clipsi pidennyksestä pysty sellasen tekemään. Otsalle vaan ja leikkaat sopivan pituseks :)

  VastaaPoista
 4. minkä merkkisiä värejä sun tukkaan on käytetty? ja mitkä niiden värien koodit on ollu? tosi IHANAT hiukset kyllä sulla! oot muutenkin tosi kaunis.

  VastaaPoista
 5. Teijän porukka vaikuttaa niin siltä, että palan halusta istuuntua Beatin tuoliin :-) Mistäs teille saa varattua ajan ?

  VastaaPoista
 6. Mun tyveen on laitettu viimeks niinkin "tylsä" perusväri kun KColorin 8.0 ja latvassa on vaaleeta raitaa. Keväällä se oli vähän lämpöisempi ja sävy tais olla kaduksen 9.73 ja sitä ennen Redkenin 8G muistaakseni.

  Ihan soittamalla meille liikkeeseen saa ajan :) Tosta alakulmasta löytyypi numero.

  VastaaPoista
 7. onpas täällä kivoja juttuja taas paljon! Mä oon vähän laiminlyöny tätä blogia mut lupaan skarpata ja kirjottaa tänne viikonlopun jälkeen taas "roadtripistä" pohjanmaalle! ;)

  VastaaPoista
 8. Vau, aivan ihanat hiukset! :)

  VastaaPoista
 9. Miten sä Tytti saatton latvan ja koko pidennystukan näyttää noin hyväkuntoiselta ? Mitä tuottita käytät lettiis, shampoo, hoitsikka, föönaus, viimeistely jne. Mulla on ihan hamppu oma pidennystukka vaikka se on ollut vasta 2kk. Ja käytän sillottavia tuotteita...

  VastaaPoista
 10. Minkä merkkistä tukkaa sulla on? Sehän riippuu myös siitä mistä päästä karva tulee.. Jotkut halpis hiukset saattaa olla tosi huonolaatusia. Kyllä munkin tukka on välillä hamppuinen jos en sitä laita. Nyt oon pessy Paul Mitchellin Super Skinny shampoolla ja Detangler hoitsikalla. Sitten laitan viel Super Skinny Serumia pyyhekuivauksen jälkeen. Ennen föönausta pistän Mitchellin Thicken Up geelii, Redkenin spray starch suihketta, sexy hairin Flip it over texture sprayta tai mitä milloinkin. Kaapit on aika täynnä noita purkkeja.. Rautojen alle suihkasen Mitcellin Hot of the pressiä ja sitte Tigi Rockaholic Fun times lakkaa. Laitan yleensä siitä purkista mikä ekana osuu käteen ja tykkään vaihdella ja testailla tuotteita.

  VastaaPoista
 11. Mulla on B´longin pidennyshius. Tätä on ollut kerran aikaisemminkin ja silloin se oli sileämpää. Tosi ärsyttävää, kun latvat pörröttää :(

  VastaaPoista
 12. Sulla on nii hyvä kroppa että haluun tietää mitä urheilua sä oikein harrastat? Ja kuinka pitkä muuten oot?
  Näytät kuvissa tosi pieneltä :)

  VastaaPoista
 13. No nyt syksyllä mun motivaatio on ollu sen verran alhainen et hyvä jos pari kertaa viikossa jaksaa lenkillä kävästä. Ei aina voi jaksaa.. Oon 153cm eli ihan kääpiö.

  VastaaPoista