perjantai 22. heinäkuuta 2011

Hikinen viikkoMaanantainen Tiina ja sen entinen pitkä tukka

Elle tuli kyläilee
Tiskijukka-Pave

Ihana Papu <3 ja ehkä paras ilme

Cartsa
Noora ja sininen taivas

Takkutukka-Typy

 Kuvapläjäys tältä viikolta. Voi että meillä on ollu liikkeessä kuuma! Kolme fööniä samaan aikaan käynnissä tekee ilmasta yyber hiostavaa. Mut joo ei saa valittaa.. Ihanaahan se on ku on lämmin ja kesä. Meidän viikko on taas hujahtanut vauhdilla ja mukavasti. Pahin kiirekkin on hellittäny. Kasa kivoja kaiffareitakin kävi moikkailemassa meitä. Niin ja saatiin villi idea ottaa Tiinan pidennykset pois ja Tytti teki sille ihan uuden tukan. Ehkä pitää laittaa kuvaa sen uudesta lookista!

Hei muuten kamut ja asiakkaat laitettii vihdoin meijän naamakirjaan kuvat Beatin synttäribileistä! Niitä voi käydä kurkkimassa täältä:
http://www.facebook.com/media/set/?set=oa.225849697453804&type=1


Hikistä viikonloppua <3

7 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! :) Elämää selvästi löytyy.. ;) Oon tässä ryhtynyt lukijaksi, kyllä kannatti!

  VastaaPoista
 2. juu uudesta tukasta kuvaa ! :>

  VastaaPoista
 3. Hiukan tyhmä kysymys ehkä, mutta kattaako väripaketit myös hiustenvärjäyksen? kun hinnastossa on erikseen väripaketit(sis.leikkaus, föönaus,pesu) ja hiustenvärjäykset :)

  terkuin, dumdum

  VastaaPoista
 4. Osaisitteko suositella jotain kostetuttavaa shampoota/hoitoainetta/hiusnaamiota, sillä omat hiukseni ovat tosi kuivat ja kärsineet blondaamisesta. Jossain vaiheessa käytin TIGIn dumb blonde-sarjaa, mutta on ehkä enemmän rakennepaikkaavaa. Jos siis pystytte tätä kautta vastaamaan näihin kysymyksiin. :-)

  Ihana blogi, seuraan itse tätä bloglovin'in kautta. Tosi mielenkiintoista lukea kampaamon ja työntekijöiden päivistä!

  VastaaPoista
 5. hei, mua rupesi kiinnostamaan, että saako ripsenpidennykset kaikenlaisiin ripsiin? Itselläni on ilman taivutusta ja ripsiväriä aivan suorat ja vaaleat ripset.

  Teidän liike vaikuttaa tosi ihanalta ja energiseltä, harmi vaan että en sielläpäin kovin usein pääse käymään, mutta ehkä vielä joku päivä pääsen beatissakin vierailemaan.. ;)

  VastaaPoista
 6. Tekiskö Tiinakin oma tukka- postauksen ? :)

  VastaaPoista
 7. Tiina tekee omatukka postausta ja julkaisee sen lähipäivinä!! :) <3

  Ripsienpidennyksistä: Pidennykset voidaan laittaa kaikenlaiseen ripseen, jossa on ainakin 5mm pituutta! Suoraan, kaarevaan, kiharaan, valkoiseen, kyllä aina keinot keksii. Suosittelen niille valkohapsuille kestöväriä ennen jos ottaa kestoripset, näyttää paremmalta pidempään, ja tekijänkin on helpompi tehdä kun ripset näkyy paremmin. Ripsen rakenteella ei ole väliä, kunhan tekij' muistaa että pidennys täytyy laittaa oman ripsen mukaisesti, ei liian painavaa tai pitkää. Vinkkinä muuten, että jos joutuu ihan hirveesti taivuttamaan ripsiä, ja oma ripsi on kärsinyt siitä, niin ripsienpidennyksillä saat kasvatettua omat ripset samaan pituuteen mitä ne on joskus olleet. Mä en suosittele ripsentaivuttajia kellekkään, ne tappaa ja vaurioittaa ripsen, katkaisee sen, ja silloin yleensä yritetään taivuttaa enemmän ja enemmän että ne pienet ripsen nysätkin näkyisi.. :( ei hjuva...

  VastaaPoista