keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Kirpparilla

Nyt tuulettuu nurkat ja koiperhosten pesät! Ollaan mun Joonan kanssa hakemassa yhteistä kämppää, ja ennen sitä haluun tehdä suur raivauksen molempien koteihin. Jo on kumma kun tota kamaa kertyy, ja just 10 kk sitten muutin kallioon pienempään asuntoon ja heitin ainakin kahdeksan jätesäkkiä kamaa roskiin. Miten ihmeessä ne on tulleet takaisin näin lyhyessä ajassa?? Tai ainakin tuntuu siltä.

Tosiaan, aion pakottaa miekkoseni kirpputorille. Kaapit tursuu vaatteita ja rättejä. Viikon verran oon hinnoitellut ja lajitellut rytkyjä/koruja/kenkiä/laukkuja ja nyt saatiin karsittua 6 IKEA kassillista kamaa. :P

Ja siis tosiaan, jos aiotaan saada kahden asunnon romppeet yhteen, niin pitää karsia myös huonekaluja yms... Tai siis ehkä Joonan pitää karsia, mulla on kivempia huonekaluja :D

Rojua löytyy..

Meiän tarkasti järjestelty kirppispöytä :)
Nyt jännitetään että kuin hyvin toi tavara tosta liikkuu kahen viikon aikana. Toivottavasti hyvin, haluan uuden pesukoneen!! =P Harmittaa että vaatekaappi jäi aika tyhjäksi mutta se tarkottaa sitä, että pitää käydä ostamassa lisää! Ehkä ens viikolla kun lähdetään Tytin plus omien miekkosten kanssa Kreikkaan löllöttelee viikoksi.

jotain löytyi kotiin vietävääkin
Mun pieniä heräteostoksia. Vaikka ei vielä oo kämppääkään niin oon unissani visioinu jo sisutukset valmiiks ja kerään tota keramiikka/sisustus sälää kassikaupalla, ja Joona huokailee vieressä. Pesänrakennusvietti.

5 kommenttia:

 1. Mihin oot vieny kaupattavaksi ?

  VastaaPoista
 2. HietsuMarkettiin :) otettiin pöytä ja rekki 2 viikoksi, ja ajateltiin et jos sekään ei riitä niin kokeillaan vielä yks viikko lisää :D hauskaa puuhaa hinnoittelu ja tavaran etsiminen.

  VastaaPoista
 3. Mä tuun ostaa ne Joonan yökiikarit ja ton hopeisen hätäsen pikkulaukun :D

  VastaaPoista
 4. Iiih, himoitsen tota Lancomen Miracle tuoksua. Pöh.

  VastaaPoista
 5. no jos tykkäät vain miraclesta, niin voin sanoa että ei kantsi harmistua, koska toi ei oo sama tuoksu! Paljon mausteisempi ja hieman itämainen versio, ei makean kukkainen :)

  VastaaPoista