tiistai 26. heinäkuuta 2011

Extreme makeover

Jos joku ei vielä tiennyt, niin mun tukka pätkittiin tuhansiksi palasiksi Beatin lattioille!! AAaargh!! =D

Mun tyyli on yleensä aika räväkkä, tykkään erilaisuuksista ja viime vuosina on tullut kokeiltua vaikka minkälaista tukkatyyliä. Tytti on leikannut mun hiukset siitä lähtien kun hän on ollut 12-v ja pikkusiskona jouduin aina istumaan koekaniinina milloin minkäkin luomisvimman aikana... Mainittakoon vaikka tämä, kun Tytti sai äidiltä ensimäisen hiustenajokoneensa niin mullahan oli takaraivossa millin siili sen jälkeen... Onneks oltiin 2 kuukautta mökillä silloin...

Joo, mutta samoin kun 10 vuotta sitten, tänäkään päivänä mä en pahemmin päätä omista hiuksistani itse!!! Kyllästyn ihan mielettömän nopeasti ja haluaisin koko ajan jotain uutta ja hauskaa, mutta tekijä yleensä päättää. Yleensä hiustyylit menee aika ääripäästä toiseen, joko pikimusta tai ihan valkoinen, tai harmailla radoilla, tai sinisillä latvoilla, oransseilla, vihreillä, pinkeillä, liloilla. On irokeesiä ja kaljuraitoja, hiustenpidennystä ja toispuolisuutta, Suvi Anne Siimes- mallia ja maskuliinisuutta. Eli ei mitään ihan tavallisia päitä.. Alapuolella muutamia tukkia mitä viime vuosina on tallentuneet, mut onneks ei ihan villeimmästä päästä..


Valmistujaishiukset v. 2007. Rakastin noita hopeisia raitoja mustalla pohjalla!
2008, olen ollut rokkenroll...
Vuonna 2009, blondiino.
2010, Beatin syysbileistä.
2010, toispuoleista pidennystä.
Kevät 2011

Jes, mut tosiaan nyt mun extremeimpään tukkaan ikinä, mistä oon vieläkin ihan hämmennyksissä, oon ihan kädetön sen kanssa kun se on liian uutta ja kummallista...

Mulla on..... RUSKEA POLKKA!!16 kommenttia:

 1. sopii hyvin, toi ruskee ei oo niin kovan näkönen ku musta :)

  VastaaPoista
 2. Toi megablondi lyhyt sopii sulle todella hyvin! Uusi tukkakin on hyvä.

  VastaaPoista
 3. tää kysymys ei liity tähän postaukseen, mutta ajattelin kysäistä! sattuuko joku teistä tietämään, että mitkä olis parasta ja vähiten hiusta vahingoittavaa teippiä teippipidennyksiin? eli sellaista joka irtoais vaivattomasti, ei jäis liimaklönttejä tukkaan eikä repis liikaa hiuksia. ja iso plussa olis siis jos vois vielä linkittää sivun josta kyseistä ihmeteippiä vois tilata :D kiitos paljon!

  VastaaPoista
 4. tiina ihanat! sä aina uskallat tehä kaikkea villiä. lisää kuvia! t.aura

  VastaaPoista
 5. Eli mun kokemuksen mukaan paras teippi ja tukka mitä ite oon käyttäny on Blongilla mutta taitaa olla niin että sitä tukkaa myydään vaan kampaamotukuissa. Toki voi googlettaa ja käydä kysymässä josko esim IDhair sitä suostuu myymään. =D

  VastaaPoista
 6. tuota Blongin teippiähän myydään hairiumilla, itse olen käyttänyt ja tykännyt :)

  VastaaPoista
 7. ihanat hiukset! miten te teitte ton etuheiton tohon? :D etuheitto, etuheitto... miksi sitä kutsuis? saitte käännettyä noi etummaiset hiukset tolleen kivasti?

  VastaaPoista
 8. Minä koitin kotona suoristusraudan kanssa värkätä :D Silleen taivutin ulospäin pienissä osioissa, vähän kuin kiharoita tekisi. Lakalla sai kivaan muotoon :) näin tää ei-kampaajakin pystyy ees pieniin juttuihin.

  VastaaPoista
 9. Noihan on ehkä parhaat hiukset noista kaikista :) UPEET, tykkään!!

  VastaaPoista
 10. Millasia tatuointeja teillä on? Onks mahollista nähä kuvaa lähempää? :)

  VastaaPoista
 11. pitää tehdä joku kollaasi. Mulla ja Tytilla on tatuointeja, Tytillä on kolme pienempää ja mulla on oikea puoli selästä kokonaan täytetty :) Noora ja Pave on kuvattomia :)

  VastaaPoista
 12. Upeet nuo vaaleat! ja hei, voitko joskus ehkäpä tehdä jonkun meikkipostauksen, esim silmämeikki+tuotteet? Nimittäin näytät upealta! Ja mitä silmänrajaus kynää käytät? Itselläni leviää nimittäin luomille jos käytän kynää..

  VastaaPoista
 13. oi, siistii! pikasesti kuvia kehii ;)

  VastaaPoista
 14. täytyy laittaa sellanen step-by-step silmämeikkipostausjutska alulle. Hei silmänrajauskynä ei pysy kunnolla jos sitä aluetta ei pohjusta millään. Eli peitetuote/meikkivoide/peitepuikko luomelle jolla alue pohjustetaan ja puuteri päälle jolloin se kiinnittyy. ja sitten vasta rajauskynä. Rajauskynät on yleensä vahamaisia, eli sulaa vähän iholle niin ne nappaavat mattapintaiseen pohjaan kiinni ja siinä pysyy... okei, tota mun pitää varmaan tehä se meikkipostaus, voisin saarnata vaikka romaanin verran :D

  VastaaPoista
 15. Millä aineella nuo hopeat raidat on tehty?? aivan huipun näköset!

  VastaaPoista