torstai 28. heinäkuuta 2011

Ketale toi meidän Paavo!

Eilinen nysäletti.. Mitä kävi?!
Rontti-Paavo pölli mun tukan! Tää on ilmiselvää työpaikkakiusausta..
Noora oli ihku tänää ja laitto sen takas..  Paitsi saakeli että kiristi ihan pirusti! Siinä on kyllä toinen työpaikkakiusaaja.. Voin kertoo et rypytki silottuu samalla ku on letit niin kireellä.. 

.. nyt oon taas tukka-Typy (ja rajusti työpaikkakiusattu)
Heeh eipä meillä näköjään mitään kummempia tapahdu.. Aika pitkää päivää tää viikko ollaa uurastettu. Hurjan täyttä ku porukka palailee lomilta tai mökeiltä hiukset kulahtaneina ja pakko saada päät kuntoon ennen duunien alkua. Me mimmit jätetään ens viikolla taas Paavo töihin yksin. Noora on lähössä Lissaboniin, minä ja Tiina Kreikkaan. Viel vikat lomailut tälle kesälle. Pakko keksii kaikkee mukavaa tohon syksylle jo valmiiks ettei vaan rupeis masentamaan. Katteltii tänää kaikkii kivoi koulutuksii ja muita mihin mentäis, pitää järkätä myös kunnon työpaikkaseminaari kun ei olla nyt kesällä ehditty sellasta pitämään. Ja legendaariset syksybileet puljulla on pakko pitää.
No mut viel on kesää jäljellä ja siitä täytyy nauttia!

3 kommenttia:

  1. Hei muuten, minkä merkkisiä hiusvärejä te käytätte ? :) Toivo vaan heräsi kun tajusin, että ainakin käytätte Paul Mitchellin tuotteita. Olisivatkohan hiusväritkin Mitchelliä ? :) Vastustan nimittäin eläinkokeita, ja olisi joskus hienoa päästä käymään siellä laittamassa hiukset.

    VastaaPoista
  2. Mööh me ei käytetä Mitchellin värejä. Paul Mitchellin tuotteiden maahantuoja ei tuo kyseisen sarjan värejä Suomeen, eikä tiedetä kuka sitä tuo. Taitaa olla vaan pari kampaamoa, josta löytyy The Color- värisarja. Meillä on kaikilla omat lempparivärisarjat joten käytetään muummuassa KColoria, Redkeniä, Kadusta ja inebryaa..

    VastaaPoista
  3. Kuinka monetta kertaa sulla on tuo sama pidennyshius nyt päässä? (: Kauan pidennystukka yleensä pysyy hyvänä hyvällä hoidolla?

    VastaaPoista