perjantai 16. joulukuuta 2016

Polkka taipuu moneen


Tiinan kasvatus vaiheessa olevat hiukset alkavat olla vihdoin polkka pituudessa. Vuosi takaperin olivat sivut vielä 6 mm koneella ajetut siilit ja tukan sai päältä pystyyn. Vaikka välillä tuntui ettei tukka kasva sitten millään, on edistystä kuitenkin tapahtunut huimasti. Innostuttiin kikkailemaan Tiinan polkkaan erilaisia viimeistelyjä, kun liian monesti korvaan särähtää väittämä, ettei lyhyttä tukkaa voi laittaa kuin yhdellä tavalla.

FIINISTI FÖÖNATTU
Hyvän föönauksen jäljiltä hiukset pysyvät kuosissa useammankin päivän. Oikeat ryhtiä antavat tuotteet ilmavaan kampaukseen ovat kaiken perusta. 

SÄRMÄ SUORA
Napakasti leikattu skarppi linja tulee hyvin esille suorana. Suoristusrauta tuo hiuksiin kiiltoa, ja muuta ei tukalle tarvitsekaan tehdä.


 LOIVASTI LAINEIKAS
Kihartimella tai raudalla loihdituilla loivilla laineilla saa kampaukseen rennompaa fiilistä. Hiuspuuteri tuo rakennetta ja muotoiltavuutta liukkaaseen hiukseen. 


Kuten todistettu, niin se lyhytkin polkka taipuu moneen!

Beat.

2 kommenttia:

  1. Mikä olisi tuohon ensimmäiseen tyyliin sopivat aineet, jotta tukan saa tuollai kuohkeaksi föönattua? Mulla on itsellä ongelmana TODELLA liukas hiustyyppi, joka vaatii vahvat aineet jotta se pysyy edes jotenkin kuosissa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensimmäiseen kampaukseen on käytetty föönauksen alle ainoastaan Redkenin Aerate 08, joka on tuuheuttava voidemainen vaahto. Tuote tuo hiuksiin ilmavuutta ja volyymia, tekemättä niitä kuitenkaan koppuran tuntuisiksi. Hiukset on föönattu suuremmalla pyöröharjalla. :)

      Poista