perjantai 23. joulukuuta 2016

Perinteinen Joulupostaus

TYTTI

Joulua vietän perheen kanssa oikein isolla jengillä. Ennen vanhaan tuli karattua aina ulkomaille, mutta muksun kanssa on kiva viettää Joulua Suomessa. Aika perus setti, eli hyvää ruokaa, juomaa ja paljon läheisiä ihmisiä. Nyt on aika jännää kun meille tulee Joulupukki, ja mun minityyppi oikeasti jo hiffaa jotain koko Joulusta (ja paketeista..).

Paras tuoksu Jouluna on aamulla kanelin tuoksu riisipuurossa, kun tietää että koko päivä on vielä edessä. 

Tekemistä tylsille juhlapyhille Syöminen on aina hyvä, ja tietysti ihan vaan hengailu. On kiva kokoontua porukalla vaikka saunomaan ja tekemään pizzaa jääkaapin jämistä.NOORA

Joulua vietän Siskon kanssa isän luona. Meitä on siellä suhteellisen pieni porukka tänä vuonna, mutta se sopii mulle, ihanan tiivis ja rento tunnelma.

Paras tuoksu Jouluna on Glögi ja joulutortut!

Tekemistä tylsille juhlapyhille Tarviiks tehä mitään? Mä ajattelin vaan syödä suklaata ja katella leffoja tai jotain sarjaa pyhien yli! 


PAAVO

Joulua vietän Dubaissa. Jouluna on aina kiva olla reissussa ja mieluiten jossain lämpimässä. Tällä kertaa päädyin sitten UAE:hen joulun viettoon. :)

Paras tuoksu jouluna on aito joulukuusi!

Tekemistä tylsille juhlapyhille... Tää reissaaminen on ainakin tosi jees! Oma arki on niin hetkistä, et oikestaan nautin joulunpyhinä siitä että ei tarvii tehdä mitään. Netflix and chill! ;)
Beat sulkee ovensa joulun ajaksi. Tahdomme toivottaa kaikille oikein ihanaa ja rauhallista Joulun aikaa!

Beat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti