lauantai 22. lokakuuta 2016

Tuotelempparit


Listailtiin pitkästä aikaa meidän tämän hetken top 3 lemppari tuotteet!

NOORA

1. Fudge Big Hair Elevate Styling Powder
Tää hiuspuuteri on uusvanha suosikki! Joskus käytin paljonkin, mutta sitten tuote unohtui, kunnes muutama viikko löysin sen uudestaan. En tykkää vastapestyjen hiusten liukkaudesta, ja tää puuteri puhtaaseen tukkaan on super! Tekee tyvestä ihanan mattaisen, poistaa liukkauden ja kohottaa. Pitkin päivää tyveä hieromalla puuteri ikäänkuin aktivoituu uudelleen ja uudelleen, eikä hiukset lässähdä. Alkavan pipokauden pelastus!

2. MAC Pro Longwear Concealer
Tämän peiteaineen hankin keväällä, koska olin lukenut siitä paljon hyvää. Ja hyvä se on ollutkin! Kuuluu ehdottomasti mun päivittäiseen meikkaukseen. Peittää niin silmäpussit kuin punoittavat näppylätkin. Plussaa vielä se, että on erittäin riittoisaa!

3. Lumene Bright Now hyaluronitiiviste
Uusin löytö. Ihana, raikas seerumi. Käytetään päivä- ja yövoiteen alle. Tekee ihosta ihanan pehmeän ja heleän, juovatkin silottuu. Hyvä tuoksu ja helppo annostella pipetillä.



PAAVO

1. M.A.C Studio Waterweight Foundation
Harvemmin tulee omaa naamaa meikkailtua mutta ostin tän hetki sitten jotain bileitä varten ja yllätyin positiivisesti. Oon aiemmin käyttäny omassa naamassa M.A.C:in face&body meikkivoidetta mut kaipasin vähän mattasempaa vaihtoehtoa. Tää tuote on edelleen tosi kevyt mutta jättää ihon pikkusen mattasemmaks kun face&body. Toimii siis hyvin kaikkii syksyn juhliin.

2. Tom Ford Noir Extreme
Tää tuoksu on mun ehdoton tän hetken suosikki. Löysin tän joltain lentokentältä keväällä ja siitä asti tää on ollu mulla luottotuoksuna.

1. Biotherm Aquasource cream
Tää kosteusvoide on ollut mulla nyt yhden purkin verran käytössä. Aiemmin oon käyttänyt Chanelin vastaavaa voidetta mutta kaipasin vaihtelua. Tää on toiminu mun iholle tosi hyvin ja tuoksukin on kivan raikas.


TYTTI

1. NYX Wonder Stick 
Korostus, varjostus ja contouring- maailman oikotie onneen. Erittäin näppärä kaksipäinen kasvojen muotoilupuikko, jota ei turhaan ole joka puolella kehuttu ja hehkutettu. Toinen pääty on tarkoitettu kasvojen varjostamiseen ja toinen korostamiseen. Molemmat helposti levittyvät sävyt ovat hyvin peittäviä, joten samalla saa piilotettua tummat silmänaluset ja muut pikku virheet.

2. Elizabeth Ardenin Eight Hour Cream
Ihonhoito klassikko, jonka pitäisi löytyä joka kodin kosmetiikkakaapista. Kaikille kehon kuiville ongelmakohdille; koppuraisiin käsiin, halkeileviin huuliin, pieniin palovammoihin jne. Heti ilmojen viilettyä meikäläisen huulet suorastaan huusivat kosteutta, ja tämähän se on ainoa joka auttaa.

3. Redken Extreme Length Primer
Proteiinipommi, jota voin vihdoin käyttää pidennysten pois jäätyä. Biotiinia sisältävä syvähoitoaine on tarkoitettu katkeilevalle ja rakennepaikkausta tarvitsevalle hiukselle. Älyttömän hyvän selvityskykynsä ansiosta sopii myös pidemmällekin tukalle. Hiuksista tulee sopivan jäntevät, mutta silti pehmeät ja helposti hallittavat.




VIIVI (harjoittelija)

1. Redken All Soft Heavy Cream
Tää tehohoitoaine on nimensä veroinen; käytön jälkeen hiukset on ihanat ja pehmeät. Tukka tuntuu siltä että olisi juuri tullut kampaajalta.

2. Paul Mitchell Skinny Serum
Luottotuote ja ollut käytössä varmaan viiden vuoden ajan. Luin ensikerran tuotteesta netin keskustelupalstoilta joskus yläasteella, kun hiusjutut alkoivat kiinnostamaan enemmän ja etsin paljon tietoa eri tuotteista ja hiustenhoidosta. Kaikilla oli paljon positiivisia kokemuksia tästä ja kyllähän se on maineensa ansainnut. Tekee hiuksista kiiltävät, kammattavat ja hyväkuntoisen oloiset ja plussana pidennyksetkin tykkää tästä tuottesta.

3. NYX Matte Lip Cream
Siitä asti kun NYX-villitys rantautui suomeen, nää huulipunat on kiinnostanut. Sain ensin Tytiltä testiin tätä, ja sekä sävy että koostumus natsas. Pysyy huulilla yllättävän hyvin eikä juurikaan kuivata vaikka fiilis on nimensä mukaan mattainen.

Mitkäs on teidän tämän hetken tuotelempparit?

Beat.

5 kommenttia:

  1. (Pitempään puoleinen kysymys) Omistan puolipitkät suorempaakin suoremmat hiukset jotka rasvoittuvat helposti ja ovat ohuehkot. Haluaisin kihara/laine hiukset jotka olisivat tuuhean näköiset. Kaikkea kotikonstein tehtävää olen kokeillut ja kaikkia tuotteita olen testannut mutta mikään kihara ei pysy millään keinolla. Ainainen letittäminen ja muotoilutuotteiden (ja muiden tuotteiden) käyttö sekä kihartaminen  alkaa olla aika turhauttavaa. Kysymyksei on: onko olemassa mitään hoitoa millä saisin haluamani pysyvät kiharat ja ehkä jopa tuuheutta helpolla? Paljon olen lukenut niin permanenteista kuin tyvikohotuksestakin mutta onko niistä hyötyä jos oma hius on tälläinen? Suuri kiitos jo valmiiksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka, kuulostaa siltä että sulla on aika haastava tukka kihartamista ajatellen. Ensimmäisenä mulla tulee ehkä mieleen että olaplex hoidosta saattais olla vähän apua. Tää on siis iso EHKÄ. Se jämäköittää hiusta ja tekee siihen vähän tuuheemman fiiliksen. Oman kokemuksen mukaan useimmissa hiuksissa kihartaminen helpottuu. Muotoilutuotteita tietenkin löytyy loputtomasti mutta niitä oot varmaan jo lähes kaikkia kokeillukkin. Permiksessä on se haaste supersuoran tukan kanssa että löysempi kihara liukuu äkkiä pois ja kukaan ei varmaan halua kasaripermistä. Permikseen tulee myös tyvikasvu ihan yhtä nopeesti kun hiusväriin.

      Kokeilisin ehkä itse ensin vielä ton olaplexin ja sit vasta miettisin permistä. Toivottavasti tästä oli jotain apua! =D

      Poista
  2. Toivon, että saisin tätä kautta vastauksen kysymykseeni. Siksi kysyn teiltä, koska oon saanu kuvan, että ootte yks stadin parhaista kampaamoista. JA etenkin siinämäärin, että janoatte tietoa kaikesta uudesta ja päivitätte uusinta tietoa maalaisjärkeä käyttäen. Eli siis haluaisin kysyä aiheesta raskaus ja hiusten värjääminen. Onko se nyt turvallista vai ei? Mitä ootte asiakkaiden kanssa tehny? :)
    KIITOS! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä mustelin että meillä ois ollu tätä aihetta sivuava postaus mut en ainakaan nyt pikasesti löytänytkään sellasta. Useimmat asiakkaat ei raskausaikana mitenkään merkittävästi muuta hiustenvärjäämistä. Mä sanosin että asia on jokaisen tulevan äidin oman harkinnan takana. Joidenkin kanssa vähän harvennetaan väliä tai siirrytään esim raidotukseen jolloin hiuspohjaan ei tuu väriä ollenkaan. Ilmeisesti vielä ei oo hirveen paljon tutkittua tietoa että onko värjäyksellä vaikututsta vai ei. Tietenkin jos haluaa asian kanssa olla tosi varovainen niin ehdottomasti on ok olla värjäämättä vaikka koko raskausaika. Ehkä tästä oli jotain apua!? =D

      Poista
  3. Ihan huippukiva postaus!! :)

    VastaaPoista