sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Terkkuja Floridasta!

Ja tällä hetkellä tarkemmin sanottuna Floridan Clearwaterista! Rannalla loikoilun ohessa aattelin höpistä tänne pikaisesti mun lomatukkatuotteista. Oon nimittäin ihan hulluna matkakokoisiin purnukoihin, ne on niin söpöjä pienoismalleja normikokoisista tuotteista! :-D Varsinkin täältä jenkeistä saa lähestulkoon mitä tahansa tuotetta miniversiona, joten tietoisesti jätin melkein kaiken täysikokoisen kotiin ja hankin vasta paikan päältä mun pakolliset lomatukkatuotteet; shampoo, hoitoaine, lämpösuojasuihke, lakka, kuivashampoo ja hoitosuihke. Kotoa mukaan lähti pidennysten pelastus aka superskinnuseerumi ja tietenkin rutkasti hopeashampoota, koska se taitaa olla ainoa tuote, jota ei ole tullut vielä vastaan pienenä söpöilyversiona.


Redkenin Iron shape-lämpömuotoilusuihke on näppärä matkalla, koska se sopii tosi hyvin sekä föönin että suoraan raudan alle. Vaikka aurinkolomalla täytyy pestä hiuksia useammin kuin kotona, kuivashampoolla saa aina vähintään yhden päivän lisäaikaa! Batisten kuivashampoo tämän hetken lemppari ja sen täysikokoinen versio löytyy sieltä kotoakin jokapäiväisestä käytöstä. Tigin Masterpiece sen sijaan ei ehkä ole lempparein lakka arkena, mutta toi pikkuversio on vaan niiin söpö ja kyllähän se tuoksuukin ihanalta! Redken One United-hoitosuihketta käytän lähinnä omaan tukkaan, ja pidennykset silottaa kaikkein paras Super Skinny Seerumi. Pesutuotteiksi valitsin Frizz Dismiss-sarjan, koska se sopii pidennyksille. Vielä ajattelin metsästää saman sarjan pikku-tehonaamion, koska tää Floridan aurinko kuivattaa pidennystukkaa melko tehokkaasti..

Reissussa tulee aika vähän laitettua hiuksia, mutta suoristusrauta kulkee silti aina mukana. Pikalaineet on helppo tapa saada rento biitsitukka! Auringossa hengatessa vapaana liehuva tukka on kuitenkin yleensä liian tukala ja kuuma, joten usein laitankin etuosan jotenkin kiinni, esimerkiksi letit ja puoliponnarit pitää näppärästi tukan pois kasvoilta. Myös lippiksiä, huiveja tai muita päähineitä käytän usein reissatessa ja toisaalta ihan se perusponnari on kaikista nopein, helpoin ja ylivoimasesti vilpoisin lomakampaus!


Nyt mä jatkan lomailua, ehkä kuvista välittyy edes hitunen aurinkoa myös sinne pimenevään Suomeen! :-)

Noora.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti