maanantai 14. maaliskuuta 2016

Hint Of Pink
Viileää vaaleaa ripauksella hailua pinkkiä. Kyseinen pastellisävy vaatii ensin melkeinpä valkoisen pohjan, joten ihan joka päähän ei samanlaista saa. Hiuksia vaalennettiin ensin olaplexin kanssa pariin otteeseen, jotta pohjasta saatiin tarpeeksi vaalea. Toivesävyyn pääseminen vei lyhyessäkin hiuksessa aikaa melkein nelisen tuntia, mutta lopputulos on ehdottomasti kaiken tuon vaivan arvoinen! Näissä erikoisvärjäyksissä onkin erityisen tärkeää hyvä esisuunnittelu, tarpeeksi pitkä aika ja sopivat kotihoitotuotteet sävyn ylläpitoon.

Aurinkoista alkuviikkoa!

Beat.

7 kommenttia:

 1. Millä värillä toteutitte ton pinkin värin? Kivan kevyt lopputulos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oma pohja oli noin 6-7 tummuinen. Vaalennusaineen sekaan laitettiin muutama tippa KC Professionalin Prism fuchsiaa, jolloin saatiin pohjaa vaalenemaan kivasti pinkkiin päin. Vaalennuksien jälkeen laitettiin Alteregon Be Blonde:n sävyt white ja pink ja viimeiseksi hoitsikan sekaan tippa Igoran pinkkiä :)

   Poista
 2. Sopiiko kysyä mitä tällainen operaatio kustantaa? Kuitenkin aikaa menee kauan ja työtä on enemmän kuin normivärjäyksissä, joten oletettavasti enemmän? IHANA tukka enivei!

  VastaaPoista
 3. Joo, kyllä nää on sellaisia projekteja, jossa aikaa ja aineita kuluu paljon enemmän, joten hinta menee myös sen mukaan. Tarkempia tiedusteluja voi kysellä meiltä Beatista :)

  VastaaPoista
 4. Osaisitteko valaista pientä ihmistä..? Olen tässä pitempään jo haaveillut sellaisesta rosegold väristä, mutta mietityttää onko tämän tyyppisiä color maskeja olemassa millä voisi kotona yrittää sävyä ylläpitää? :)

  VastaaPoista