keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Hair Tattoo

Siitä taitaa olla pari vuotta aikaa, kun tosissani harkitsin side cutin leikkaamista. Tein siitä postauksenkin tänne, mutta loppujen lopuksi hannasin eikä rahkeet vaan riittäneet. Eikä riitä vieläkään. Sen sijaan oon yhä useemmin löytäny itteni Pinterestistä hakusanojen "hair tattoo undercut" kanssa fiilistelemästä. Oonko se vaan mä vai onks ne ihan sairaan mageita?! Keräsin tähän muutaman lempparikuvan.
 
 
Kuvat 1 2 3 4
 
 
Jo pelkkä undercut tuo mun mielestä kivasti särmää pitkien hiusten pikkumyynutturoihin, mutta vieläkin mielenkiintosemman näkösen niskasta tekee hair tattoo-kuviointi. Kuin tilauksesta Tytti ilmoittikin tilanneensa tälläiseen kuviointiin tarkoitetun minitrimmerin meille! Hmm, nyt mä vaan mietin, että pitäiskö? ;-)


Noora.

8 kommenttia:

 1. Anna mennä ja repäse! Sulla on ollut tuo sama tyyli kuitenkin niin kauan että nyt olisi sopiva aika vähän tehdä jotain erilaista! :D YOLO, eikö vaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot oikeessa, edes pieni muutos piristää kummasti! ;-)

   Poista
 2. Pitäis! Kuvia lopputuloksesta odotellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kannustuksesta, kuvia tulee varmasti! :-))

   Poista
 3. Samoja kuvia kattelin viikon verran ja lopulta ojensin miehelle trimmerin :D En oo katunu, tää on ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noni! :-D Mä taidan ojentaa trimmerin tolle meijän Tytille!

   Poista
 4. Tollasen kasvattaminen on varmasti 1000000x helpompaa kun sidecutin. Itsellänihän on sidecut ja nyt haluisin kasvatella pois. Hermojaraastavaa hommaa :D

  VastaaPoista
 5. mää oon haaveillu jo hetken mutta mun tukka onniin ohut :-(

  VastaaPoista