torstai 21. tammikuuta 2016

Uusi vuosi, uudet hiukset!


Vime perjantaina kaks mörrimöykkyä kömpi aamulla töihin. Koko päivä oli varattu pelkästään meille ja missio oli saada omat kuontalomme kuntoon. Molemmilla oli jo pitkään mennyt hermo omiin hiuksiinsa, joten päivää oli odotettu. Naureskeltiin että kuinkahan monta postausta me kaksi ollaan omienhiustenpäivästä oikein tehty? Monen monta, mutta viime kerrasta onkin hitusen aikaa.
Noora: Mä olin laiminlyönyt mun hiuksia jo jonkin aikaa.. Jotenkin tuntui, että väri ei nyt ihan oo kondiksessa niin ei koko reuhkan laittaminen saatika hoitaminen jaksanut kiinnostaa ja pidennys roikkui takkuisena. Mä oon edelleen niin kiintynyt hopean vaaleaan väriin, että megamuutosta en vieläkään halunnut. Mun tukkaa oli raidoitettu pari kertaa viimeisen vuoden aikana, mutta mun silmään mun oma väri on liian keltainen (jostain syystä kukaan muu ei oo huomanneet samaa asiaa). Niinpä päädyttiin aluksi vaalentamaan koko pitkä tyvikasvu. Sanoin Tytille, että haluan tyveen nostetta, ja sitä mä myös sain! Tyveen laitettiin ihan parin sentin pituudelle oikea villasukkaharmaa, ja latva sai pysyä vaalean hopeana. Tummempi harmaa väri luo tosiaan kivan nosteen tukkaan, eikä tunnu siltä, että on hopea peruukki päässä! Ilman pidennystähän mä en voi elää, mutta megapitkä harja sai vaihtua vähän maltillisempaan ja tyydyin 40cm pidennykseen tällä kertaa. Ihanaa, kun tukkaa on runsaasti, mutta pituus pysyi luonnollisena. :-) Tykkään!Tytti: Mulla oli jo tovin ollut ihan kauhea ahdistus kaulaliinan alla takkuuntuvan pidennyksen kanssa, ja suklaanruskeasta haalistunut värikin kyllästytti. Tahdoin eroon koko hiton reuhkasta ja loppusyksystä huomasin selaavani kuvia pitkistä polkkatukista (joo kelatkaa minä!). Kun varattiin kalenterista tilaa omille hiuksille, päätin että nyt saa tukka lyhentyä ihan kunnolla. Sitten kävikin niin, että kalenteriin ilmeistyi toinenkin merkintä: "Häät!" No enhän mä voi mitään polkkaa leikata, jos mielin saada kesällä hääkampauksen. Halusin kuitenkin skarpimpaa ilmettä, joten hiuksia lyhennettiin reippaasti ja laitettiin yksi rivi pidennystä tuuhentamaan linjaa. Värin haluasin pikkuhiljaa takaisin vaaleampaan suuntaan (häihin mennessä blondiksi), ja nyt aloitettiin projekti lisäämällä kevyttä raitaa koko päähän, jonka jälkeen hiuksiin laitettiin pehmeä lämmin sävy antamaan kiiltoa. Se polkka jäi nyt saamatta, mutta ehkä mä sitten leikkaan rouva-tukan heti häiden jälkeen. Voi toki olla, että siihen mennessä mieli on jo kerennyt muutamaan otteeseen muuttua..
Nyt on kuitenkin ihana fiilis kun sain väriä vähän vaaleammaksi ja leikkaukseen siistimpää meininkiä!
Näillä pärjää taas hetken aikaa!


Tytti & Noora

6 kommenttia:

 1. HÄÄPOSTAUKSIA!!!! NYT HETI!!!!! hiuksista ja meikistä ja kynsistä ja kaikesta mahollisesta. rakastan häitä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No täytyypä alkaa sellaisia vääntämään :)

   Poista
 2. Millä tuo villasukkaharmaa on saatu aikaiseksi? Mahtavat hiukset <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooralle laitettiin vaalennuksen päälle Igora Royal Absolutes Silverwhite sävyt tyveen Slate Grey ja muualle Grey Lilac :)

   Poista
 3. Moikka!
  Osaatteko heittää arviolta montako riviä 45cm pitusta hiusta menis keskipitkään "normaalin" paksuiseen hiukseen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikea sanoa kun en ole hiusta nähnyt, mutta yleensä keskimittaiseen tukkaan menee noin 1-2 riviä. Kannattaa tulla näytille niin osataan sanoa tarkemmin :)

   Poista