tiistai 12. tammikuuta 2016

seasalt and surfing

Ah mikä joululoma! 
Etukäteen vähän kauhulla odotin ensimmäistä matkaani ns. "turistirysään" Teneriffalle ja Gran Canarialle. Saaret olivat kyllä niin paljon kaikkea muutakin. Mahtavimpana erityisesti surffaus. Ihastuin muutenkin surffi-pummien huolettomiin lookkeihin, suolaisen veden rastoittamiin hiuksiin, pronssiseen rusketukseen ja jengin letkeyteen.
Surffaus oli yllättävän helppoa vanhalle lumilautailijalle enkä voi sanoa olevani ihan kehno uimarikaan. Kaksi rakasta elementtiä yhdistyi siis tässä, lauta ja vesi.

 Nyt on ihana palata töihin levänneenä, aurinkoa tankanneena ja uusia kokemuksia rikkaampana. Pitkästä aikaa ollaankin koko nelikko täällä sorvin ääressä!

Hanna

2 kommenttia:

 1. Heippa! Onko sulla jotain surffikoulua tms jota voisit suositella? Ollaan lähössä kanarialle isommalla 10 hengen porukalla juurikin aaltoja etsimään, osan meistä on jo alkeet osaavat kun osalle surffaus on ihan tuntematon juttu. Oliko aallot minkäkokoisia ja miten kylmää vesi oli? Itse olen tottunut surffailemaan Balin lämpimissä vesissä niin tuo kylmä atlantti vähän pelottaa :D

  - Jasmine

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. itse googlailin jonkun verran noita Americasin kouluja ennenkun menin ja tuo Palm Beach surf school oli saanut paljon kehuja. Mitö juttelin muiden tunnilla olleiden kanssa niin jutut muista kouluista kyllä vahvisti sen käsityksen, että tuo on Americasin paras surffikoulu :D ryhmään otettiin 5 henkilöä, että ope ehtii kaikkia vedessä vähän avittamaan. Sain pari aaltoa itse kiinni hyvillä neuvoilla ja pääsin useamman kerran seisomaankin. Märkäpuku päällä (sai koulusta lainaan) vesi ei ollut ollenkaan kylmää. Aallot oli alottelijalle oikein hyviä ei tarvinnut odotella mutta sai hyvät vauhdit. Tämä siis Playa del Americasissa Teneriffalla. Gran Canarian puolella en nähnyt yhtä hyvää surffirantaa missä aaltoja olis samalla tahdilla tullu vaan jengi joutui venailemaan välillä pitkiäkin aikoja sopivaa aaltoa. Toki tuulisempia rantoja löytyi mutta niillä oli sitten tosi kylmä siksi suosittelen kyllä tota Americasia ja Palm Beachin koulua!

   Poista