sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Ruska


Täällä toinen vuodenaikamuuttuja!
Ulkona harmaa syksy heittää vodaa ikkunaan ja oli saatava jotain väriä elämään. 
On mulla ennenkin ollu oranssi tukka ja tykkäsin siitä kovasti. Välillä vaan täytyy pitää konservatiivisempaa lettiä, jotta tälläiset herkut tuntuis sitten entistä villimmiltä.
Hihii! on niin ihanaa olla taas pitkätukkainen ja tykkään väristä ihan kybällä!
 Mitäs mieltä jengi on?

Hanna

6 kommenttia:

 1. ihanat ihanat ihanat! tykkään kybällä. itteeni vähä harmittaa et vuoden pidin punaset ja nyt vedin mustat takasin eikä oikein huvittais alottaa sitä vaalennusprojektia taas kun ei hiukset kestä... ehkä ens kesäks sitten uutta kesätukkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ens kesänä sitten ;) nyt vaan lepoa letille :D

   Poista
 2. Ihan mahtava, vau!!

  VastaaPoista
 3. Hei. Minulle värjättiin punaiset hiukset ja minulla on teippipidennykset päässä. Millä saisin ylläpidettyä punaista väriä omissa hiuksissa kun useat color maskit eivät käy pidennyksiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Itse teen niin, että erottelen päälliosan omat hiukset erilleen ja laitan niihin ihan vaan jotain colormaskia. Ja ihan joka pesussa oon joutunu väriä lisäämään omaan tukkaan. Pidennyshius pitääkin värinsä vähän paremmin mutta sitä värjään niin, että sekoitan suoraväriä "sallittuun" hoitsikkaan. Teippien kanssa on tietysti vähän hankalampaa erotelle omat hiukset ja kun teippeihinkään ei saisi hoitsikkaa liikaa turata. Hieman taiteiluahan se vaatii mutta toistaiseksi on ollut sen arvoista :) tsemppiä fellow-punapäälle ylläpitoon!

   Poista