maanantai 14. syyskuuta 2015

Frizz Dismiss

Redkeniltä ilmestyi jokin aikaa sitten uusi sarja Frizz Dismiss. Tää on meille kauan odotettu uutuus, sillä kyseisen sarjan shampoo ja hoitoaine sopivat myös pidennyshiuksille! Beatin pidennysfanit hullaantuivatkin sarjan tuotteisiin heti kättelyssä, eli todellakin toimii. Pesun jälkeen hiukset ovat megapehmeät ja hoitsikka selvittää takut tosi tehokkaasti.

Sarjaan kuuluu shampoon ja hoitoaineen lisäksi myös hiuksiin jätettävä hoitosuihke Smooth Force Spray, muotoiluvoide Rebel Tame sekä Fly-away fix-liinat.


Jätettävä hoitosuihke on tarkoitettu hallitsemattomille normaalipaksuisille hiuksille. Se suojaa lämmöltä ja kosteuden aiheuttamalta pörröisyydeltä. Käytetään pesun jälkeen pyyhekuivaan tukkaan ennen selvittämistä. Muotoiluvoide taas on tarkoitettu paksuille hiuksille ja se auttaa selvityksessä. silottaa pörröisyyden ja tekee hiuksista paremmin hallittavat. Tämä voide on suht heviä kamaa, ja ei sen takia sovi ihan hennoimpiin hiuksiin. Muotoiluliinoja ei olla vielä ihan kunnolla päästy kokeilemaan, mutta niiden ideana on se, että voit hallita pörröisiä hiuksia milloin ja missä vaan, sillä paketti kulkee kätevästi mukana käsilaukussa.Me ollaan läträtty näitä uutuuksia pesupaikalla jo litratolkulla Beatissa, sen verran ihastuttiin kyseiseen sarjaan! Onko kukaan ehtinyt jo kokeilemaan Frizz Dismiss-tuotteita? :-)

Beat.


5 kommenttia:

 1. Olisino teillä suositella lasimaiselle hiuslaadulle jotain tuotteita, jotka antaisivat hiuksille kuohkeutta ja rakennetta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla esimerkiksi jotain rakennepaikkaavia tai tuuheuttavia tuotteita, ne antavat yleensä hyvin rakennetta hiuksiin. :-)

   Poista
 2. Hei! Käykö saman merkin Color Extend Magnetics tai Diamond Oil sarjan tuotteet pidennyksille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä tuo Frizz Dismiss taitaa olla ainoa Redkeniltä, joka varmasti sopii pidennyshiuksille. :-)

   Poista
 3. Tuon merkin hiusnaamio on ihan paras, varsinkin pidennyksille!

  VastaaPoista