maanantai 13. huhtikuuta 2015

POW´R!


Me ollaan pitkään mietitty myyntiin jotain suoravärisarjaa nyt, kun pastelli- ja shokkivärit ovat olleet aika suosittuja. Sitten törmättiin Idhairilla suht uusiin Pow´r-suoraväreihin ja ihastuttiin täysiä purkin ulkonäköön! Niinpä tilattiin niitä iso satsi samantien.

Pow´r-sarjassa on kuusi eri sävyä: Orange, Blue, Turquoise, Lavender, Pink sekä Pastelizer. Kaikkia sävyjä voi myös sekoittaa toisiinsa. Pastelizeria voi sekoittaa muihin väreihin, mikäli haluaa pastellin lopputuloksen tai sitten, sitä voi käyttää yksinään vaaleaan tukkaan taittamaan pois ei-toivottuja keltaisen vivahteita. Ainoa väri, joka on jo itsessään vaalea/pastellinen on Lavender. 

Purkin käyttöohjeissa opastetaan käyttämään värejä pestyyn ja pyyhekuivattuun hiukseen ja sen vaikutusaika on 5-30 minuuttia halutusta intensiivisyydestä riippuen. Tämän jälkeen hiukset tulisi vielä pestä normaalisti shampoolla ja hoitoaineella. Ja kuten kaikki suoravärit myös nämä toimivat parhaimmillaan jo vaalennettuun hiukseen.


Sininen, Laventeli, Oranssi, Turkoosi, Pinkki, Pastelizer.

Me ei olla ihan jokaista väriä vielä päästy testailemaan, mutta hyvältä vaikuttaa. Noora nappasi itselleen heti Lavenderin ja käyttää sitä liilan tukkansa ylläpitämiseen. Sen lisäksi Pastelizeria on ehditty testaamaan vaaleiden raitojen päälle. Pastelizer taittoi vaaleat raidat viileiksi tosi tehokkaasti ilman, että olisi vetänyt ne liian harmaaksi. Juuri sekoitettiin Orange sävystä persikkainen pastelli Pastelizerin kanssa, suhteessa 50/50 ja voi että miten hyvä tuli! Värit nappaavat hiukseen tosi nopeasti.

Värit on helppo levittää ja massa yllättävänkin riittoisaa, pyyhekuivattuun tukkaan tuote levittyy huomattavasti paremmin kuin täysin kuivaan. Koostumus on aika pitkälti hoitoainemainen, vaikka hoitavia ainesosia ei tässä tuotteessa ole. Tuote on mielestämme helppokäyttöinen kaikin puolin ja tuubista on helppo turauttaa väriä kuppiin tai kämmenien kautta suoraan päähän.

Mikä on sun lemppari Pow´r-sävy? ;-)

Beat.

12 kommenttia:

 1. Voi apua ! Pastelizer on nyt sitten tän postauksen myötä must have :D

  Terv. aina liian keltainen hopeakettu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pastelizer on kyllä ehdottomasti kokeilemisen arvoinen keltaisuuden poistaja! ;-)

   Poista
 2. Täysin samaa mieltä edellisen kommentoijan
  kanssa! Paljonko tuotteella on hintaa? Pakko tulla työmatkalla hakemaan! :)

  T. Toinen liian keltainen hopeakettu

  VastaaPoista
 3. Toimiikohan ollenkaan värjäämättömään joskin hyvin vaaleaan tukkaan...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ei olla sitä päästy vielä testaamaan.. Useimmiten lopputulos on kyllä ainakin paljon intensiivisempi jo vaalennettuun pohjaan.

   Poista
 4. Moikka!
  Tää ei nyt näihin väreihin liity, mutta oisko teillä antaa vinkkejä suoravärin poissaamiseen hiuksesta?
  Tuli värjättyä sinisellä hiukset mutta nyt tää pitäis pois saada... :D ei tunnu lähtevän pois..
  hirvee paniikki päällä et vetää tän värin vihertäväks!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Suoravärin poisto onkin sitten ihan toinen tarina.. Se kun riippuu ihan tukasta, miten hyvin se lähtee pois hiuksesta. Suosittelen kokeilemaan syväpuhdistavaa shampoota, se ainakin tehostaa suoravärin haalistumista. Toisilla suoravärit nappaa hyvinkin tiukasti hiukseen ja toisilla taas ne ei meinaa pysyä millään..

   Poista
 5. Kuinkahan kauan sävy pysyy hiuksissa, jos laittaa vaalennettuun tukkaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se riippuu vähän suoravärin tummuudesta ja ihan jokaisen hiuksesta. Toisen hiukset nappaavat suoraväripigmentin tiukemmin kuin toisten.. Pastelliset sävyt pysyvät huomattavasti huonommin, koska väri on valmiiksi niin vaalea. Kunnon shokkivärjäys taas saattaa pysyä hyvin, mutta kaikissa tapauksissa nää shokkivärjäykset vaatii ylläpitoa esim. sävytetyllä hoitoaineella tai suoravärin ja hoitsikan sekoituksella. :-)

   Poista
 6. Onks toi kestoväri? Tai siis millä se lähtee pois? :D

  VastaaPoista
 7. Eikun joo, just huomasin tuolta ylhäältä vastauksen :D Mut mist noita tosiaan saa?

  VastaaPoista