torstai 16. huhtikuuta 2015

Behind the scenes

Meidän nettisivut on jo hetken kaipailleet pientä päivitystä varsinkin kuvien osalta. Asian tiimoilta oltiin järkätty viime lauantaiksi pienet kuvaussessiot. Aamulla töihin raahautuessamme ei kuitenkaan osattu yhtään odottaa niin onnistuneita ja hauskoja kuvaussessioita. Päivä sattui olemaan just se kevään aurinkoisin ja lämpimin, ja me oltiin niin huippu kokoonpanolla liikenteessä. Saatiinkin vähän lisää girlpoweria taloon kun Emmi saapui taas heilumaan kameran taakse ja Eeva Roots Inciltä tuli stailaamaan meille kuteet kuvaus kuntoon! Naamariin vähän pakkelia ja skumppaa niin johan oli hilpeetä sakkia.


Eiköhän näistä kuvista välity jo se koko mielettömän hauska fiilis, joten mitä sitä tähän enempää hehkuttamaan. Muuta kun et olipahan mielettömän hauskaa! Päivä oli jopa niinkin hauska ettei maltettu lopettaa sitä sitten millään. Toisin sanoen päivä venyi iltaan ja ilta yöhön.

Näitä lisää!

Beat.

8 kommenttia:

 1. Aivan ihana fiilis näissä kuvissa! Ootte kyllä ihan huippuja :)

  Onko teillä muuten kokemusta Olaplexistä, mitä mieltä ootte? Ootteko harkinneet sen ottamista käyttöön Beatissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan huippua!

   Meillä on testissä tällä hetkellä toisen sarjan vastaavanlainen tuote, mutta kokeiluun menee seuraavaksi Olaplex. :)

   Poista
 2. Teillä näyttää niin kivalta! Kunpa joskus pääsisin teille asiakkaaks :) Millaisia pidennyksiä muuten suosittelisitte lyhyeen tukkaan? Elämän ensimmäinen hiustenkasvatusprosessi edessä, ja haluaisin hämätä jotenkin tän nyt tosi lyhyen tukan näyttämään edes vähän pidemmältä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa kiva kuulla!! :-) Me tehdään oikeastaan vaan tuota ompelupidennystä, ja se vaatii jonkun verran pituutta, jotta omaan hiukseen saa letit tehtyä. Tosi hankala sanoa mitään tiettyä pidennystekniikkaa, kun ei tiedä kuinka lyhyestä hiuksesta on kyse.. Jos sulla on oikeasti tositosi lyhyt tukka, niin suosittelen sinnittelemään sen kanssa jonkun aikaa, koska liian lyhyeen tukkaan tehty pidennys ei aina näytä kovin hyvältä.

   Poista
  2. No tää on nyt jonkun 10-15cm pitkää pisimmästä kohdasta.. Semmosta osapään pidennystä haikailen siis :) Puolet päästä kun on alle 5cm pitkää :( Kolmisen kuukautta ajattelin vielä kasvatella ja kesällä sitten laittaa lisätukkaa..

   Poista
  3. Okei! No mutta se kuulostaa hyvältä suunnitelmalta. :-) Jos kesään asti aiot vielä kasvatella, niin uskoisin, että sun tukan pituus riittää tekniikkaan kuin tekniikkaan. Sun kannattaa sitten, kun pidennyksen ottaminen on ajankohtaista käydä vaikka jossain kampaamossa konsultoimassa sun tukkaa, että minkälainen pidennys siihen kannattaa väsätä! :-)

   Poista