keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Pitkän polkan monet muodot

Kun polkkatukka pätkäistiin sen kummemmin tuumimatta, mua jännitti vähän osaanko laittaa omaa tukkaani enää ollenkaan; pitkän tukan kun saa nutturalle ja letille nopeasti.
Mutta huoli oli kyllä aivan turha! Kaikkia hauskoja kampauksia pääsee edelleenkin tekemään. Pidemmän tukan kanssa saa aina arpoa, että mihin sen kaiken latvan laittaisi ja esimerkiksi banaaninutturan teko ei todellakaan onnistuisi multa pitkään tukkaan. Tässä kuvia mun tukkatyylistä uuden lyhyemmän lookin kanssa.

Löysä hollantilainen halo-letti pään ympäri

Loivaa kiharaa/lainetta

Toimii tosi hyvin myös suorana...

...ja banskunutturalla

 
Joulun pikakampaus

Pikkujoulukampaus; Vaan kevyt tupeeraus, kiharrus ja sen jälkeen laineet toiselle puolelle kiinni. Latvat saa kiemurrella ihan vapaasti, eikä tarvitse miettiä mihin niitä taivuttelee.


  Ja edelleen onnistuu bad hair dayn pelastus, sotkuinen nuttura.


Ja hyvin jaksaa kohota tyvestä kuivashampoon avulla! Mitään muuta ei ole tässä kuvassa tukalle tehty kun pörrötelty tyvestä sormin.
Rohkeasti vaan kokeilemaan, Hanna suosittelee! Ja jos pitkää tukkaa alkaa ikävöidä, niin tähän pituuteen saa helposti pidennyksetkin väsättyä.

Hanna

10 kommenttia:

 1. Itellä just saman pitunen tukka, niin oisko mahollista saaha jotain tutorialeja simppeleistä kampauksista mitä tän pitusiin hiuksiin voi tehdä :) Pikkusen liian usein tulee laitettua vaan ponnarille/nutturalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. saattaispa tuo onnistuakkin. Ainakin tuo pikkujoulukampaus on super helppo. Itsellä useasti suoristusraudalla tehdyt laineet kun en tykkää suorasta tukastani :P

   Poista
 2. Mulle on varattuna maanantaiksi kampaaja, iik! Tarkoitus olisi leikkauttaa se kymmenisen senttiä pois, juurikin samaan mittaan mitä sinulla. Vähän jänskättää, mutta tästäkin postauksesta sai paljon rohkaisua, näytät nimittäin todella hyvältä! Kasvonpiirteet tulevat paremmin esiin jne. Ja jos vielä toteutat edellisen anonyymin toiveet tutoriaaleista, niin aivan mahtavaa!

  Onko polkan muuten tarkoitus olla ns. tasainen joka puolelta? Löysin netistä tällaisen kuvan, jossa hiukset ovat niskasta hivenen lyhyemmät kuin sivuita, ja malli miellyttää kovasti silmääni. Onko tämän nimi siis polkka, vai onko tälle jotain oikeaa nimeä? :D Ehkä helpompi ottaa maanantaina vain inspiraatiokuva mukaan kampaajalle, kuin yrittää selitellä...

  https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/b1/cd/34/b1cd345c47888e5a9cc7627cebd042c0.jpg

  Mukavaa viikonlopun odotusta! :)

  - Kipsu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! :) Mä kutsuisin tota sun kuvan tukkaa pitkäksi polkaksi. Ja joo mä tykkään hieman tasaisemmasta tyylistä, en oo niin rohkee ja mulla on pahat pyörteet niskassa ni en jaksais laittaa sitä. Ja kuvat on aina tervetulleita, vaikket tiedä mitä haluaisit niin voit vaikka näyttää millaisista hiuksista pidät ja (tai et pidä) sitten suunitellaan yhdessä just sulle toimiva malli. Ja tää on oikeesti tosi kiva tukka ,että anna palaa vaan ja kyllä se sit kasvaa taas jos et tykännytkään. :P

   Poista
  2. Nyt on tukka pätkäisty, ja on kyllä tosi ihana! Kiitos rohkaisusta, ja nyt tosiaan niitä tutoriaaleja kehiin:).

   - Kipsu

   Poista
 3. Tosi monipuolinen tukka ja kiva postaus!

  VastaaPoista
 4. tosi kivan näköinen toi pitkäpolkka sulla ja itsekkin viihdyin samanlaisessa mitassa monta vuotta :)
  mulla olisi myös yksi kysymys kun olen nyt kasvattanut itselleni suhteellisen pitkät hiukset ja hiukseni ovat oikein ohutta suomalaista hiusta ja sitä on paljon joten nyt riesanani onkin hirveä hiusten sähköisyys johon ei tunnu mikään auttavan joten olisiko teillä jotain neuvoja tähän ärsyttävään vaivaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu lämpötilan vaihtelut, villakaulaliinat yms. sähköistää suomihiusta tähän aikaan vuodesta. Itselläni tätä vaivaa ei ole johtuen todennäköisesti siitä, että käytän paljon (liikaa?) hoitoainetta sekä aina vähän jotain muotoilutuotetta hiuksissani. Lämpösuojasuihke jo tuntuu taltuttavan sähköisyyden vaikkei niissä yleensä voimakasta pitoa olekkaan. Mitä "likaisempi" tukka sen vähemmän se sähköistyy :P myös kevyet öljyt tai seerumit voi auttaa, mutta ohuen tukan kanssa kannattaa olla varovainen, ettei lurahda liikaa ja saa rasvaista liimalettiä.

   Poista
 5. Mulla on edelleen kasvatus menossa ja oon aika rakastunut tähän bobiin. Pois en vaihtaisi muuta kuin kasvattamalla :D

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista