tiistai 27. tammikuuta 2015

Kulmat kuntoon!


Melkeen viisi vuotta sitten, kun Beat availi oviaan, Tiina laittoi mun kulmiin väriä ja vahasi ne.. Sen jälkeen niille ei ookkaan tehty mitään! Mä en yleensä hirveästi kiinnitä huomiota mun kulmiin, koska ne on niin vaaleat eikä sen takia edes harota (ainakaan kovin paljoa..). Viime syksynä meillä oli Halloween-bileet, joissa olin Sini Sabotage ja silloin Tiina kuitenkin väritti mulle ihanat, tummat, erottuvat kulmakarvat. Ja siitä se ajatus sitten lähtikin..

Mulle oli varattuna ripsihuolto pari viikkoa sitten, ja siinä yhteydessä Tiina laittoi mulle kulmiin väriä ja vahasi ne parempaan muotoon. Olin tosi innoissani tulevasta muutoksesta, mutta kunhan Tiina oli saanut tummanruskean värin vaikuttamaan, mua alkoi jännittää.. Mitä jos nää jää tälläsiks?!

Mut ei ne jääny. Niistä tuli ihanat! Samoin mun ripsistä. <3


Mä oon suht herkkänahkainen (lukuisista tatuoinneistani huolimatta) ja kulmien vahaaminen pelotti! Inhoon nimittäin kulmien nyppimistä, koska se sattuu, ja siks en myöskään tee sitä. Vahaaminen kirpasi myös, mutta se on sentään parilla riuhtasulla ohi. :-D Ja Tiina sanoi, että ensi kerralla se ei enää satu niin paljoo.. Joka tapauksessa on se aika ihanan tuntuista, kun hajakarvat on poissa ja kulmien alla oleva iho niiin sileä, vaikka ne ei sillon vaaleana mihinkään edes näkyny. Vaan nytpä näkyy!
 

Ja näin saatiin Nooran naamakarvat kuntoon! Huomaako eron? Me jo mietittiin Tiinan kanssa, että pitäisköhän sitä ens kerralla laittaa kulmat vielä ihan pikkusen tummemmalla värillä..Hmm. ;-)

Noora.

ps. Kulmien stailauksen myötä oon ihan koukussa Lumenen kulmakarvageeliin! Mun päivä on lähes pilalla, jos aamulla unohdan geelata mun tummat ja tuliset kulmakarvat! Haha.

4 kommenttia:

 1. Jos nyppiminen sattuu, niin kannattaa testata automaattipinsettejä. Niillä nyppii niin näppärästi, ettei satu ollenkaan! :)

  VastaaPoista
 2. Tuosta ensimmäisestä kuvasta tuli mieleen Black Saliva!

  VastaaPoista
 3. noora on tosi nätti =) ois kiva jos perustaisit oman blogin!?

  VastaaPoista
 4. Teresa: Kiitti vinkistä! Mä oon niin käsi kyllä nyppimisen kanssa kaikinpuolin, että taidan suosiolla jättää mun kulmista huolehtimisen Tiinan harteille. ;-)

  Anonyymi: Enpä oo tuohon törmänny aikasemmin, mutta vitsi mikä tukka mimmillä!!

  Anonyymi: Voi kiitos! :-) Ja kiitos kuuluu myös Tiinalle, kun on oikonut mun naaman nätiksi. :-D Haha, toistaseksi koitan keskittyä vaan tähän Beatin blogiin! :-) Mutta lets see!

  VastaaPoista