perjantai 7. marraskuuta 2014

Light Silver

Mulla oli pari vuotta sitten tukassa tummempaa liukuväriä, jota alettiin raidoilla vaalentamaan säännöllisesti. Vaaleaksi hiukset saatiinkin, mutta latvaan jäi mun silmään pistäviä, oranssinsävyiseksi kulahtaneita tumman värin jäämiä. Viimeiseen vuoteen mun tukalle ei ole kunnolla tehty oikeastaan mitään, annoin oman värin kasvaa ja se oli musta ihan okei, mitä nyt välillä itse iskin otsikseen pari raitaa. Viime viikkojen aikana kuitenkin kulahtaneet liukuväriraidat alkoi häiritsemään mua todenteolla ja niinpä päätin, että mulle tehdään todella radikaali muutos, eli kokopään vaalennus, johon sitten tuttu ja turvallinen hopean sävy päälle. :-D

Ero ei siis ole niin huomattava, mutta mä oon onnellinen, kun pääsin viimeisistäkin tummanvärin rippeistä eroon, jotka häiritsivät mun muuten niin täydellistä hopeanuolitukkaa! Tyveen laitettiin häivähdys harmaampi sävy kuin latvaan. Niinkuin Paavo omassa postauksessaan jo mainitsikin, niin mä myös oottelen vähän sitä tulevaa juurikasvua.. Uskon, että silloin tää väri tuntuu vieläkin paremmalta, ja jatkossa aionkin jatkaa taas tyven raidoittamista kokovaalennuksen sijaan. :-)

Hyvää viikonloppua!

Noora

7 kommenttia:

 1. Nooran tukka on niiiiin ihana!

  VastaaPoista
 2. Millä silver shampoolla tai sävytteellä taitoit värin hopeammaksi vaalennuksen jälkeen?
  Ja miten ihmeessä saat siitä noin tasaisen?
  Itsellä on Simply Naturalin hiustenidennykset ja silver väri niistä. Silti en koskaan tahdo saada omista ja pidennyksistä tasaisen saman värisiä.
  Taitoitko pidennykset ennen kiinni laittamista vai sitten kun oli jo kiinni päässäsi?

  Mitä silver shampoota suosittelet? Tai ylipäätään mitä taittoa?

  VastaaPoista
 3. Arvaa mitä! Sulla on mun unelmien tukka! :) Lov it <3

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Voi kiitos! :-)

  Anonyymi: Mulle laitettiin Lorealin 9.11 vähän Cleariin laimennettuna. :-) Ja pesujen yhteydessä käytän Fudgen hopeashampoota, joka on todella pigmenttirikasta ja ihan lemppari! Fudgea siis suosittelen, jos tykkää, että hiukset taittuu kunnolla sinne hopeaan. Mä joudun värjäämään pidennystukan joka kerta ennen kiinnitystä, että saan siitä oikean värisen ja joskus se kyllä vaatii aikamoista kikkailua, että saan tukasta tasaisen.. :-D

  littleB: Kiitos! Mulla on myös mun unelmien tukka, hehe! ;-D

  VastaaPoista
 5. Mieletön fleda! VähänKÖ tuli ikävä omia harmaahapsia kun just menin tummentamaan ;)

  VastaaPoista
 6. Millä värjäät pidennystukan ja oman tukkasi jotta saat niistä yhtenäiset ja tasaiset?

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Kiitti! Mä en enää ikinä vaiha tummempaan väriin, koska kyl tää harmaahapsu on se mun juttu! :-P

  Anonyymi: Sävyt, joita käytän vähän vaihtelee. Viimeksi mulle laitettiin omaan tukkaan Lorealin kevytväriä 9.11 vähän laimennettuna. Pidennystukka värjäytyy usein eritavalla kuin omat hiukset, joten oon huomannu, että vaaleaa pidennystä värjätessä kannattaa valita asteen pari vaaleampi/puhtaampi sävy, jotta se ei vedä liian harmaaksi (sitäkin mulle on tapahtunut valitettavan usein..). Semmonen perusturvallinen sävy pidennykseen on ollut Inebryan 11.11 :-) Se on aika kirkkaanvaalea sävy, mutta pidennyksen se taittaa juuri sopivan hopeiseksi ja siihen vielä varovasti hopeashampoota buustaamaan. :-)

  VastaaPoista