keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Blueberry Eyes

Kohta se talvi kolkuttelee tosissaan nurkan takana. Tää ei todellakaan ole mun lemppari vuodenaika pimeyden ja kaamoksen takia, enkä varmaan ole ainoa! Ainoa asia mistä tällöin saan energiaa (Joulun odotuksen, perheen kanssa ajanvieton ja säännöllisen epäsäännöllisten jumppaharrastuksien lisäksi) on löytää itselle jotain uutta ja ihananväristä päällepantavaa ja aah, niin makeita uusia meikkijuttuja! Talvella saa luvan kanssa käyttää mustaa, ruskeaa, harmaata, metallinhohtoa ja tummia sinisen sävyjä, joita voi käyttää hyväksi erityisesti meikkityylissä! Sähkönsininen on ollut mun ihan lemppariväri kautta aikojen, joten halusin kokeilla kasvoilleni jotain säväyttävää aikaisemman sinisen syystukan inspiroimana.

 Pidän älyttömästi voimakkaasta ehostuksesta, vaikka normaalisti työpäivinä en sellaista loihdikaan. Talven sävyissä on aina paljon särmää ja suoraviivaisuutta. Tykkään siitä, että voimakas meikki oikein huutaa katsomaan itseään, varsinkin isoja ja voimakkaita varjostuksia. Kaikki eivät siitä pidä, mutta se on aina ollut mun juttu. Siitäkin huolimatta, että monet sanovat mun näyttävän vaikeasti lähestyttävältä ja pelottavalta, eikä varmaan mun tähänastiset hiusvärikokeilutkaan helpota asiaa. :D Mutta who cares...

Tarvitset:
Mattapintaisen harmaan luomivärin
Sinisen silmänrajauskynän
Sinisen luomivärin (mattapintaisen tai kimalteisen)
Mustan luomivärin
Vaalean helmiäisluomivärin
Mustan nestemäisen rajausvärin
Mustan ripsivärin

1. Pohjusta silmäluomet hyvin peitevoiteella ja puuterilla. Silmämeikinpohjustusvoide käy myös hyvin, mutta jos yläluomella on tummuutta ja näkyviä verisuonia, on se parempi peittää tasasävyiseksi. Tarkoitus on kuitenkin saada pohja mattapintaiseksi ja vaaleaksi, että silmämeikki pysyy hyvin paikoillaan ja luomivärien sävyt erottuvat kirkkaina.

2. Levitä häivytyssiveltimellä luomivakoon harmaata luomiväriä. Aloita levittäminen silmän ulkonurkasta sisänurkkaa kohti kevyin liikkein häivyttäen. Väriä ei tarvitse olla kuin häivähdys luomella.

3. Väritä koko liikkuva luomi sinisellä silmänrajauskynällä. Pehmennä rajoja kevyesti sormella töpötellen, että väri jää tasaisesti ihoon. Rajausvärin tarkoitus on kiinnittää luomiväri paikoilleen kestävästi ja tehdä luomiväristä intensiivisemmän värinen.

4. Levitä sinistä luomiväriä kauttaaltaan liikkuvalle luomelle, vaahtomuoviapplikaattorilla painellen. Lopuksi häivytä selkeät reunat pehmeämmiksi varjostussiveltimellä. Varjostus saa tulla hieman luomivaon yli, harmaan luomivärin päälle. Varjostuksesta voi halutessaan muotoilla viistomaisen tai pyöreämmän, oman silmänmuodon mukaan.

5. Piirrä sinisellä silmänrajauskynällä alarajaus ihan alaripsien tyveen. Rajauksessa saa olla paksuutta ja voimakkuutta. Piirrä rajaus ohuemmin silmän sisänurkkaan.

6. Töpöttele sininen luomiväri varjostussiveltimen avulla kynärajauksen päälle. Varjostuksen voi levittää niin laajalle kuin haluaa. Mitä leveämpi se on ulkonurkasta, sitä voimakkaampi silmämeikki on ja suurentaa silmän muotoa. Yhdistä ylä- ja alaluomen varjostukset silmän ulkonurkan kohdalta.

7. Tummenna ylä- ja alaluomen ulkonurkan varjostusta mustalla luomivärillä varjostussivellintä käyttäen, jotta meikkiin tulee hieman syvyyttä.

8. Levitä vaahtomuoviapplikaattorilla vaaleaa helmiäisluomiväriä silmän sisänurkkaan ja kulmakarvojen alle kulmaluulle. Vaalea luomiväri korostaa silmämeikin ja häivyttää tumman luomivarjostuksen rajoja. Siisti rajoja vielä häivytyssiveltimellä.
9. Piirrä haluamasi paksuinen rajaus yläluomelle mustalla nestemäisellä rajausvärillä. Näin voimakas silmämeikki korostuu parhaiten tummilla ja tuuheilla ripsillä, joten harjaa mustaa ripsiväriä pari kerrosta ylä- ja alaripsiin. Itse käytin vielä tehosteena alaripsissä sähkönsinistä ripsiväriä. Myös irtoripset toimivat tämän meikin kanssa hyvin!


Sähäkkää viikkoo armaat!

Tiina

6 kommenttia:

 1. Ihana Tiina! <3 :) Tuo sun silmä ehostus sopii niin sun hiuksiin! :p

  VastaaPoista
 2. Mia Maria: Mulla tuli ikävä mun pitkää sähäkänväristä tukkaa! xDD

  VastaaPoista
 3. Aivan älyttömän upea toi sininen luomiväri! :)

  VastaaPoista
 4. Lara: Eikä silti näytä mun mielestä liian räikeältä! Kasari-look on jees :D

  VastaaPoista
 5. Sanalla sanoen: upee! Näitä sun tutoja ihan odottaa ;)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi 13.50: Hei ihana kuulla! Täytyy koittaa vääntää useammin ja inspiroitua enemmän! :D

  VastaaPoista