tiistai 27. toukokuuta 2014

Cutrin Reflection

Saatiin liikkeeseen Cutrinilta kokeiluun uusia sävyttäviä hoitoaineita!
Varsinkin punatukkaiset tietävät, miten vaikea väriä on saada pysymään kirkkaana värjäyskertojen välillä ja silloin sävyttävä hoitoaine on monelle pelastus.

Ihan kaikkia sävyjä ei olla vielä ehditty testailemaan, mutta esimerkiksi hopeahoito yllätti positiivisesti suurella pigmenttimäärällään, kun taas kuparissa ei pigmenttiä ollutkaan ihan niin reilusti mihin ollaan Inebryan KroMaskien kanssa totuttu. Melkeinpä sillä lähtisi ylläpitämään enemmänkin kullan eri sävyjä, kuin kuparia tai oranssia. Monia sävyttäviä hoitsikoita ja naamioita testanneena olemme huomanneet noissa KroMaskeissa olevan niin paljon pigmenttiä, että lopputuloksesta voi olla vaikea saada tasaista tai sävy on liian räväkkä. Reflectionin sävyt kuitenkin yllättivät luonnollisuudellaan. Voi olla, että joidenkin makuun sävyt ovat ehkä liiankin pliisuja. Näiden sävyhoitojen tarkoitus on lähinnä ylläpitää ja freesata hiuksen väriä, eikä muuttaa sitä radikaalisti. Tuote sisältää UV-suojan.

Vaikka Reflectionit antavatkin värille nätin kiillon, suosittelisimme kuitenkin näiden päälle käytettäväksi selvittävää hoitoainetta siloisemman lopputuloksen saamiseksi.

Sävyinä löytyy: Coffee black, Chocolate, Cranberry, Copper ja Silver

Kotimainen Cutrin käy tällähetkellä läpi pientä faceliftiä ja me tykätään kovasti näistä uusista tuubi-mallisista purnukoista. Niistä saa ne viimeisetkin hoitoaineen lirut puristettua ulos, eikä ainetta mene hukkaan, kun pumppupulloissa tuotetta saattaa vähän jäädä purkin pohjalle.

Löytyyks lukijoilta kokemuksia hyvistä sävyttävistä tehohoidoista?

Beat.

(Tuotteita ei ole saatu blogin kautta.)

4 kommenttia:

 1. Itse KC:n ikuisena kannattajana oon joutunut muuttaa mielipidettä. KC:n maskit ei pysy puoliksikaan yhtä hyvin tukassa kun tuo Cutrinin. Lisäksi mun mielestä tuolla Cutrinin punaisella maskilla saa just eikä melkein oikeanlaisen sävyn, se kestää hyvin tukassa ja on edullisempikin! Nyt ostin Cutrinin suoraväriä kokeiluun. Lisäksi lemppareita on nuo Fudgen Paint Boxit! Onneks nuo maskit ja suoravärit on kehittyny niin paljon, että punahiuksisenakin on helpompi olla :)

  VastaaPoista
 2. Mä oon miettiny, että kun meilläkin lämpeää sauna joka toinen tai kolmas päivä, jolloin pesen myös hiukset, niin vahingoittaako saunan lämpö hiuksia? Entäs onko hyvä kun pesen hiukset ennen löylyihin menoa ja laitan löylyjen ajaksi päähän sitten hoitoaineen, vai pitäisikö hiukset kuitenkin pestä vasta lopuksi? :) kiva jos osaatte auttaa :D

  VastaaPoista
 3. Itse käytän crestollin Colorglossin tehohoitoja. Omistan niitä useita eri värejä. Niissä tulee kauniin tasainen väri. Hiusten ilme piristyy kivasti. Tällä hetkellä minulla punaiset latvat ja saaa olla aika usein laittamassa hiuksiin lisää sävyä. Olen huomannut että hyvän tuloksen saa kun muutaman kerran viikossa laittaa tipan tehohoitoa hoitoaineen sekaan! :)

  VastaaPoista
 4. Eweek: Mä sanosin et ihan hyvin voit mennä saunaan hoitsikka päässä, joissain tilanteissa saunan lämpö voi jopa tehostaa vaikutusta. Kannattaa kuitenkin suojata hiukset esim pyhkeellä jotta hoitsikka ei pääse kuivumaan tai palamaan kiiinni tukkaan.

  Reetta: Itse oon huomannu että KC:n maskeissa on moneen muuuhun verrattuna aika kevyesti pigmenttiä mutta en oo kyllä kokeillu niitä pitkään aikaan joten nekin on voinu muuttua.

  Mia Maria: Crestolin colorglossit on mulle ainakin aika tuntematon sarja joten en kyllä osaa kommentoida niitä mitenkään. Pitää testailla! =D

  VastaaPoista