torstai 22. toukokuuta 2014

Bileletti

kuvat Emmi
Synttäribileiden huomiota herättävimmät hiukset tais löytyä tälläkin kertaa Tiinan päästä. Niin väri kuin kampauskin saivat osakseen ihailevia katseita, joten pitihän tukasta vielä pari kuvaa laittaa. Kampauksen tutorialia on kovasti kyselty, mutta Tytti väitti sen olevan liian haastava tänne blogiin. Katsotaan kuitenkin jos saatais kehiteltyä joku helpotettu versio. 

Aurinkoa armaat!

Beat.

12 kommenttia:

 1. Ihanat hiukset! Nätti kampaus :)

  VastaaPoista
 2. Voi upeus mitkä hiukset.. kunnon merenneito look. :D

  VastaaPoista
 3. Suurinpiirtein pystyy näkemään, miten kampausta on lähdetty luomaan, eli ei välttis edes täyttä tutorialia tarvitsisi lähteä tekemään, jos olisi vain kuva hiuksista vielä takaapäinkin ja Tiinan puoleiselta vasemmalta :)

  Nuo on vaan niin upeat! Onko päälaelta jotenkin letitetty peräti kahteen eri suuntaan(?) vai miten? Anelen edes osittaista tutorialia ja sitä kuvaa kampauksen takaosasta, jos vain löytyy :D

  VastaaPoista
 4. Kampaajaopiskelijana en väittäisi tuota mahdottomaksi tehdä ollenkaan. Näiden kuvien perusteella ehkä tarvitaan kärsivällisyyttä ainoastaan ja näppäriä sormia :)

  VastaaPoista
 5. Ja helpotetun versionhan voisi myös tehdä yhdellä päätä kiertävällä nurinkurisella ranskalaisella ja jatkohiuksilla :)

  VastaaPoista
 6. Mahtava tukka!! Millä värillä toi on saatu aikaan? Onko ihan vaan suoravärillä?

  VastaaPoista
 7. siis toi tucca<3

  onko millä värillä värjätty? :)

  VastaaPoista
 8. pakko kyllä sanoo et voisit tiina olla tulossa suoraan jostakin amerikkalaisesta award showsta! oot ihan huikeen kaunis!

  VastaaPoista
 9. Ois kiva kuulla joku lyhyt selostus miten toi nooran ihana lettinuttura on tehty=)!!

  Tässä se postaus missä se oli esillä:

  http://beatissa.blogspot.fi/2012/07/haahumua.html

  VastaaPoista
 10. wau! olipas kauniisti sanottu! Kiitos anonyymi 5.19 :)

  VastaaPoista
 11. Mia Maria: Nätti on tuo tyttökin :)

  hheidi: Juurikin kunnon merenneitolookkia haettiin, eli ollaan näköjään onnistuttu!

  Anonyymi 13.41: Kampauksesta ei valitettavasti löydy takaapäin kuvaa. Letti on letitetty monesta eri ranskanletistä joista on tehty lisäkkeen kanssa yksi iso letti. Koitetaan näprätä jonkinlainen tutorial :)

  Anonyymi 9.28: Kaikki kun eivät olekkaan kampaajaopiskelijoita ;)

  Anonyymi 9.31: Niinpä! Tässä on ainakin kuusi ranskanlettiä päätä kiertämässä.

  Namehisa: Tiina on supernätti <3

  Janne: Jep, suoravärillä. Värinä Directions turquoise, johon sekaan sävyjä Spring Green ja Lagoon Blue. Tätä laimennettiin hoitsikalla 50/50 xD

  Jonha: Aivan ihana! Värinä juurikin tuo yllä oleva sekoitus :)

  Anonyymi 5.19: Totta turiset!

  Anonyymi 6.57: Lyhyt selostus: Kampaus on taiteiltu parista lisäkkeestä, joista on muotoiltu ensin pallomainen valkki pohjalle. Päälle on koottu pinnien avulla parit letit ja osiot. Päälliosassa on muutama ranskis jotka on liitetty nutturaan. :)

  VastaaPoista