perjantai 11. huhtikuuta 2014

Colors & Sneakers

 
 Tällä viikolla Beatissa bongailtiin värikkäitä asioita. Mutta kuka bongaa kuviin piilotetun pääsiäistipun? ;)

Mukavaa viikonloppua tyypit! :D

Beat.

8 kommenttia:

 1. Pääsiäistipunen löydetty, oikeanpuoleisen pinkin lenkkarin kärjessä ;)

  VastaaPoista
 2. Tipunen myöskin bongattu! :)
  Teillä on niin kivoja juttuja aina blogissa,varsinkin nää pikakampaus jutut, niitä on aina kiva itellekki testailla.:)
  Sellainen tuli mieleen,et mitä töitä teillä tehään eniten? Tuleeko esim kuinka usein vastaan painettuja laineita? sormikiharaa.. ? :)
  Hyvää kevättä teille <3

  VastaaPoista
 3. Siis toi neon kynsilakka!!! Mistä se on ? Entä noi UPEET paisleyleggarit?

  VastaaPoista
 4. Tarkkanäköisiä tipujen bongaajia ;)

  Anonyymi 1.56: Kampauksia tulee yleensä harvemmin vastaan, ne ovat aika sesonki ja viikonloppupainoitteisia juttuja. Sormikiharoita tulee tehtyä varmaan vähiten :D eiköhän tuolla tukkapuolella kaikista yleisin duuni ole hiusten värjäys ja leikkaus, ja taas mun puolella ripsienpidennykset.

  Anonyymi 12.16: Neon kynsilakka on joku merkitön lakka, joka löytyi kynsilakkalaatikosta, ja kukaan ei musta mistä se on :D Leggarit taisin ostaa viime kesänä Bershkasta Latviassa??

  VastaaPoista
 5. Noita wild and grazy lakkoja saa seppälästä :)

  VastaaPoista
 6. Moikka! Kokeillaampa onnea kysyä tätä kautta. Kiinnostaisi tietää minkälainen mahdollisuus/täysi mahdottomuus on ottaa loiva permanentti (loivennus?) pitkiin, suht paksuihin hiuksiin? Olen ERITTÄIN laiska hiustenlaittaja, joten loiva, jokapäiväinen kihara olisi enemmän kuin tervetullut helpostus arkeeni, mutta tosiaan kiinnostaa onko se ylipäätään mahdollista. Hiukseni ovat siis noin lapaluiden alapuolelle asti ulottuvat. Kiitos vastauksestanne! Mahtavan näköistä duunia teette siellä! Oikein mukavaa kevättä koko crewille! Terkuin Jenna

  VastaaPoista
 7. Hei Jenna
  Meillä Beatissähän ei tehdä permanentteja lainkaan mutta minä olen niitä varmaan viimeksi tehnyt. Permanentti on mahdollista tehdä isoilla rullilla ja pitkäänkin tukkaan. Se ei vaan välttämättä ole mikään helppo ratkaisu sillä permanetti kuluttaa hiusta todella paljon ja pörröisen kuivan tukan hoito se vasta työlästä onkin. Suosittelen ensin kokeilemaan vaikka sormikiharoita yöksi jos aamuisin tukanlaitto tuntuu raskaalta. Kuivashampoon avulla ei tukkaa tarvitse joka päivä pestä ja kerran kunnolla tehdyt kiharat saattaa pysyä kivoina useita päiviä.
  terveisin toinen laiska hiustenlaittaja :)

  VastaaPoista