sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Sunnuntainaamoja


Mitä ihmettä? On sunnuntai ja Beatissa näin paljon jengiä. Lähes poikkeuksetta viikon ainoa päivä, jolloin kukaan ei yleensä eksy työmaalle. Tänään kuitenkin sattumalta löytyi puljulta enemmänkin porukkaa puuhastelemassa kaikennäköistä. Oli tosin vähän valvoneen näköisiä naamoja, kuka mistäkin syystä. 

Aurinkoista alkuviikkoa <3

Beat.

7 kommenttia:

 1. Eikä, toi Tytin nyytti on niiiiin suloinen!!!

  Tiedän, että blogi painottuu lähinnä tukka-asiaan, mutta olisi myös mielenkiintoista kuulla miten Tiina on vuosienvarrella muokannut itselleen tuollaisen upean kropan!

  - Kipsu

  VastaaPoista
 2. voih ootte mulle niin iso inspis! rakastan teijän blogia ♥
  vielä joku päivä kun mulla on rahaa tuon kuontaloni teille hoidettavaksi ;)

  wildheartsae.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Anonyymi 12.23: Eikö olekkin? <3 täti on ainakin ihan myyty!

  Mä en tiedä saako tosta mitään postausta kyhättyä, tai onko mun laihduttaminen niin mielenkiintoinen aihe ylipäätään? :D ihan olen katsonut syömisiäni ja punninnut aterioita ja pitänyt sopivat ateriavälit. Ja käynyt lenkillä tai salilla säännöllisen epäsäännöllisesti, eli miten kerkiää. :) eli ei sen kummempaa. Ei oo mitään poppaskonsteja..

  Emmi: On joka kerta ihanaa kuulla, kun joku sanoo noin. Me ollaan kuitenkin vaan normaaleja tyyppejä, joilla on keskenään kivaa töissä. :)

  VastaaPoista
 4. Onko nooralla oma tukka vai pidennykset?:) aivan ihanat!

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Mulla on yksi rivi ompelupidennyksiä päässä tällä hetkellä! ;)

  VastaaPoista
 6. Onks sulla oma tukka niin hyvä ettet tartte enenmpää vai voiko kenties tavalliselle tallaajalle riittää yks rivi pidennyksiä?:) mä niistä haaveilen!

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Se riippuu tosi paljon lähtökohdasta ja siitä millaisen lopputuloksen haluaa. Yleensä tehään 1-2 riviä koko pään pidennykseen. :-) Mulla on omassa tukassa hyvin pituutta, mutta kaipasin vähän lisää tavaraa latvaan, siksi yksi rivi! Sun kannattaa tulla käväseen ja näyttämään sun tukkaan, niin osataan paremmin kertoa kuinka monta riviä tukkaa sulle laitettais. :-)

  VastaaPoista