sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Skumppalauantai

Pitkästä aikaa. Ei edes muisteta milloin viimeksi. Unohdetaan tylsät ja tipattomat tammikuut, kyllä elämässä pitää olla vähän hauskaakin! Parastahan tässä on se, että skumppaa jää useimmiten AINA sen verran yli, että siitä riittää työpäivän päätteeksi tippa myös meille raskaantyön raatajille..


Tittidiiiii! Oli tässä ihan asiaakin. Kilisteltiin meinaa viimeistä kertaa tällä "vanhalla" porukalla. Täten meillä on ilo ilmoittaa, että tiimiimme liittyy piakkoin lisävahvistusta!

 Moikka moi!

Olen Hanna ja aloitan hommat Beatissa helmikuun alussa. Valmistuin parturi-kampaajaksi Espoossa 2004 eli tänä vuonna vietänkin 10-vuotis "taiteilijajuhlaa". Työssäni pidän erityisesti sen ihmisläheisyydestä (höpöttelystä!) ja siitä että saan tehdä käsilläni luovaa työtä. Oon fanittanut ja imenyt inspiraatiota Beatin blogista alusta asti ja oon niiin innoissani, kun pääsen tähän mahtavaan ja innostavaan työympäristöön töihin!

Parempaa kuvamateriaalia ja lisää Hannasta tuutte varmasti kuulemaan myöhemmin!

Beat.

13 kommenttia:

 1. Onkos teillä anniskeluoikeus skumpan tarjoilua varten? Ymmärtääkseni sellainen täytyy olla myös kampaamossa, mikäli tarjolla on alkoholia.

  VastaaPoista
 2. Teillä on ihan uskomattoman ihana blogi! Innostuin blogistanne heti kun löysin sen, koska olen aina ollut kiinnostunut parturi kampaajien työstä :) Nyt olisikin kysymys mitä voisitte suositella minulle, olen kasvattanut omaa hiusväriäni takaisin ja hiukset tuntuvat olevan koko ajan rasvaiset, samoin myös hiuspohja, mikä voisi olla avuksi tälle? :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Kuka tässä on puhunut alkoholista? Tiedoksesi että skumppaa on olemassa myös alkoholittomana :)

  katrina: Kiitoksia vaan! Tuohon sun ongelmaan voi olla montakin syytä. Usein tyvikasvu voi saada aikaan likaisen ja rasvaisen näköisen fiiliksen, mutta vaikea sanoa liittyykö pulma siihen, vai onko kyseessä vain helposti rasvoittuva hiuspohja, joka voi johtua esim. vääristä pesutuotteista tms.

  VastaaPoista
 4. Joillakin ihmisillä ei näköjään oo parempaakaan pohdittavaa. Anonyymille tiedoksi että "Suljetussa tilaisuudessa kutsuvieraille tapahtuva alkoholijuomien tarjoilu ilmaiseksi on sallittu muussa yleisessä huoneistossa kuin ravitsemisliikkeissä". Ja kampaamo ei ole ravitsemusliike, joten turhaan vaivaat päätäsi asialla.

  VastaaPoista
 5. Kauanko tytti on vielä hommissa?

  VastaaPoista
 6. Tytti on hommissa vielä tämän viikon :)

  VastaaPoista
 7. Moikka! Olisiko mahdollista tehdä 2014 hiustrendeistä juttua? Etenkin lyhyiden hiusten!

  VastaaPoista
 8. Anonyymi 3.02: Koitetaan saada tehtyä aiheesta jotain juttua. :)

  Anonyymi 3.44: Niin on!

  Anonyymi 8.16: :)

  VastaaPoista
 9. Hanna on aivan loistava kampaaja! SUOSITTELEN =)

  VastaaPoista
 10. Jos ette ole vielä tehneet, niin voisitteko tehdä juttua ohuista hiuksista? Itselläni on erittäin lättänät ja ohuet hiukset, jotka roikkuu litistyinenä päätä myöten. Haaveilen isoista, sekaisen kiharaisista hiuksista kuten esimerkiksi Nooralla (?) usein on :D En kuitenkaan tykkää käyttää hirveästi aikaa hiusten laittoon, tai tunkea päätä täyteen kaiken maailman hiusmömmöjä, mutta toki niitä jonkin verran voi käyttää :)

  VastaaPoista
 11. Anonyymi 6.09: Khyllä!

  Anonyymi 5.47: Varmaan on ollut jotain ohuiden hiusten postauksia, mutta aiheesta voisi kyllä tehdä jonkun jutun :)

  VastaaPoista