lauantai 23. marraskuuta 2013

Toinen pikainen pikkujoulukampaus

Tässä rento silmukkakampaus, jonka väsäilet nopeasti vaikkapa duunin veskissä. Pohja voi olla suora tai laineikas, mutta parempi jos hiukset eivät ole aivan puhtaimmasta päästä. Hentoon ja liukkaaseen tukkaan saat kitkaa ja rakennetta kuivashampoolla tai hiuspuuterilla.

1. Muotoile ensin etuosa haluammallasi tavalla. Jakauksen voit iskeä niin keskelle kuin sivullekkin. Kerää hiukset toiselle puolelle niskaan. Erottele kasasta sopivan kokoinen "tuppo" karvaa.

2. Kieritä tuppoa hiusten ympärille, niin kauan kuin pituutta riittää. Kiinnitä latva pinnillä. Jos tämä kiinnitys vaikuttaa liian heppoiselta, voit laittaa alle ohuen ponnarin, jolloin saat napakamman lopputuloksen.

3. Jaa hiukset kahteen osaan. Kieritä molempia osioita samaan suuntaan, ja samalla toistensa ympärille vastakkaiseen suuntaan niin että hiuksista muodostuu pötkylä. Tupeeraa latva kiinni tai laita siihen ponnari.


3. Vedä nyt aikaansaamasi punos itsensä ympärille silmukaksi. Kiinnitä latva nutturan takaa pinneillä. Pinnejä voi lisäillä myös muualle kampaukseen niin saat siitä tukevamman. Suihkauta päälle lakkaa.


Ja sit vaan pikkujouluilemaan!

Beat.

5 kommenttia:

 1. Tosi kivoja ja hyödyllisiä nää teidän kampausohjeet!
  Mitä jos tekisitte oman välilehden kampauksille niin niitä löytäisi myöhemmin helpommin..? :)

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla että on hyödyllisiä! Ollaan vähän huonoja tossa blogin ulkoasun muokkaamisessa. Varmaankin parhaiten kampausohjeita löytyy tällä hetkellä tuolta "tee se itse"-tagista :)

  VastaaPoista
 3. JARRRR teidän liikkeessä työssäoppiminen ois unelma mutta not gonna happen... n.400km työmatka saattais olla yksi esteistä..:D

  VastaaPoista
 4. Eikö vain, että Nooralla on ainakin täytettä huulissaan? Onko teillä muista? Tiinan huulet ovat maailman kauneimmat, ja olen pitkään haaveillut tekeväni näille naruhuulilleni jotain... Olisi kiva nähdä jotain oikeita "jälkeen" kuvia!

  VastaaPoista
 5. Itseasiassa Nooralla on ihan luomuhuulet, mutta Tiinalle on laitettu täytettä noin pari vuotta sitten. :)

  VastaaPoista