tiistai 12. marraskuuta 2013

Pikainen pikkujoulukampaus

Nyt kun eletään pikkujouluaikaa, mennään täällä blogissakin kauden teeman mukaisesti!
Ajateltiin piristää pimeitä päiviänne muutamilla kivoilla meikki- ja tukkatutorialeilla.

Tässä kyseessä tosiaan toispuoleinen pikakampaus, joka on hyvin simppeli tehdä. Moni käyttää tämän tyyppisissä kampauksissa pinnejä kiinnitykseen, mutta kestävämmän lopputuloksen saa yksinkertaisesti ponnarilla (jopa niin kestävän, että Nooran hiukset oli ojossa vielä seuraavanakin päivänä). Paras pohja tähän ovat muhkeat kiharat tai laineet, mutta nyt jouduttiin tytymään tähän föönaamattomaan luonnonkiharaan.

1. Tee eteen jakaus niin sivulle kun uskallat. Jatka jakausta takaraivolle ja viistosti toiselle puolelle niskaan. Nosta muut hiukset klipsillä väliaikaisesti pois tieltä. Kampaile hiukset jakauksen toiselta puolen kireästi päätä myöten ja kiinnitä napakalle ponnarille. Karkaileviin karvoihin voit käyttää apuna lakkaa tai muuta muotoilutuotetta.

2. Vapauta loput hiukset ponnarin päälle ja pöyhi ne kuohkeiksi esim. tuuheuttavan kuivashampoon tai hiuspuuterin avulla. Voit myös tupeerata pohjan tyvestä mikäli kaipaat vielä lisävolyymia. Loppusilauksena päälle kunnolla lakkaa.

 Ja valmista!

Suonette anteeksi kehnohkot kuvat. Selityksenä tähän että Nooran tukka oli aivan liian puhdas ja kuvaajalla armoton migreenikohtaus. Näiden lisäksi meidän duunin koneen iPhoto sekosi totaalisesti, joka tekee kuvien hallinnan ja muokkaamisen jatkossa erittäin vaikeaksi. Nää tekniikan ihmelapset on taas ihan sormi suussa..

 Me lähetään nyt viettämään iltaa Kevin Murphyn kampauskoulutukseen niin voidaan jakaa teille taas lisää vinkkejä!

Beattilaiset

12 kommenttia:

 1. Loistava tuto!! :) Oon tosi ilonen et törmäsin tähän, koska viikonloppuna paljon pirkeitä tulossa ja tää sopii niihin tosi hyvin 8)

  VastaaPoista
 2. hei mistä noora toi sun paita on ! :)

  VastaaPoista
 3. Sira: Kiva kuulla että tutoriaalista oli apua! ;)

  Anonyymi: Mun paita taitaa olla ihan Onlysta ostettu joskus kesällä. :-)

  VastaaPoista
 4. Hei mimmit, tutustukaa sellaiseen kuvankäsittelyohjelmaan, kuin picasa :) Ei maksa mitään, ja on helppo käyttää. Sen avulla kuvien hallinta ja muokkaus onnistuu pienellä vaivalla, mutta hyvällä lopputuloksella :)

  T. Maria

  VastaaPoista
 5. Kiitos, pitää kokeilla tätä heti seuraavien juhlien yhteydessä!!

  VastaaPoista
 6. Mitä ihmettä? Olen aina taistellut irtoilevien pinnien kanssa, eikä mieleeni olisi ikinä tullut näin helppo ja yksinkertainen kikka! Kiitos tuhannesti :D

  VastaaPoista
 7. Olisko vinkkejä minkälaiset rullat olisi hyvät sellaisille hiuksille, jotka aina takkuuntuu sen rullan ympärille? Vai teenkö jotain väärin? :D Hiukset on ohuet ja pehmeät.

  VastaaPoista
 8. Mä aina kans tappelen noitten pinnien kanssa, miten ei voinu tajuta noin simppelin juttua!! :D ens viikonloppuna menee testaukseen kaverin synttäreille!

  VastaaPoista
 9. Maria: No täytyy kokeilla jos ei saada tuota iPhotoa toimimaan!

  hanna: Jep siitä vaan koklaamaan :)

  Anonyymi 9.01: No hyvä jos on apua. Kestää tosiaan paljon paremmin kuin löystyvä pinni kiinnitys!

  Anonyymi 11.56: Mitäs rullia oot nyt käytellyt? Esim ihan perus lämpörullat voisi toimia :)

  Elli: Hyvä hyvä! Tuu kertomaan kestikö yhtään paremmin!

  VastaaPoista
 10. Oon käyttänyt siis sellasia ihan perus piikkisiä rullia :D Mitä ne nyt onkaan.. En viittis vielä panostaa lämpörulliin jos niitä ei tulekaan käytettyä :/ Yleensä kiharran raudalla.

  VastaaPoista
 11. Onnistuisko sama, jos tekisi ruotoletin noista ponnarille menevistä hiuksista? Ja muuten samalla kaavalla? :)

  VastaaPoista
 12. Jep leteillä saa kivoja yksityiskohtia kampaukseen, joten siitä vaan kokeilemaan :)

  VastaaPoista