keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Fudge Violet

Moneskohan kerta tää mahtaa olla kun mä kirjottelen tänne blogiin hopeiden hiuksien tuotteista.. :-D No mutta kuitenkin, mä pääsin tällä kertaa testaamaan Fudgen Clean Blonde hopeashampoota ja  Hothed Violet hoitovaahtoa. Ainakin purkkien ulkonäkö miellytti heti mun silmää..


Clean Blonde Violet Toning Shampoo
Hothed Violet Whipped Moisture Creme
Kuten kuvista näkyy Clean Blonde sisältää tosi paljon pigmenttiä, ja siitä mä ainakin tykkään! Shampoo vaahtoaa hyvin ja tuntuu todella pesevältä, toisin kuin useimmat muut hopeashampoot mun mielestä. Tuoksuu hyvältä ja jättää hiukset ihanan freesin oloisiksi! Shampoo on sen verran tehokas, että sen ei tarvitse kummemmin vaikutella päässä, senkus vaan vaahdottelee joka puolelle ja huuhtelee pois.

Fudgen hoitovaahdon voi levittää sekä kuiviin että kosteisiin hiuksiin eikä sitä huuhdella pois. Mä käytin tätä pestyihin pyyhekuiviin hiuksiin. Myös vaahto sisältää niitä violetteja pigmenttejä ja se on tarkoitettu suojaamaan, kosteuttamaan sekä tosiaan taittamaan niitä ei-toivottuja keltaisia vivahteita. Tässä tuotteessa on lämpösuoja eli siinä mielessä sopii oikein hyvin föönauksen alle, mutta pitoa ei juurikaan ole, mä siispä luokittelisin tän ennemmin nimenomaan jätettäväksi hoitoaineeksi kuin muotoilutuotteeksi. Tässäkin tuoksu erittäin herkullinen!!


Päätettiin vähä fiilistellä kuvilla mun puhdasta hopeatukkaa! :-D  Tosiaan mun tukka on viimeksi värjätty juhannuksena, eli hyvillä taittotuotteilla saa värin pysymään freesinä vaikka sen puoli vuotta.  Ja vitsi, että tykkäsin näistä Fudgen hopeemömmöistä! Mä haluun meille näitääää!

Noora

PS. Mitään näistä tuotteista ei ole saatu blogin kautta. Usein tukkurit lähettävät kampaamoihin purkkeja testikäyttöön, tämä ei kuitenkaan edellytä blogipostauksia/niiden mainostusta tms. Tällä hetkellä emme siis tee blogiyhteistyötä minkään firman tai tahon kanssa, ja jos näin on niin siitä mainitsemme erikseen. Ostamme myös itse paljon tuotteita ja vehkeitä käyttöömme ja postailemme niistä ihan mielenkiinnosta. Testaillaan ja suositellaan täällä blogissa siis vain omasta mielestämme hyväksi havaittuja tuotteita niin ammatti- kuin kuluttajamielessä, vaikka niitä ei olisi meillä myynnissä.

13 kommenttia:

 1. Mä rakastan tota Fudgen shampoota, just niinkun sanoit, taittaa tosi hyvin keltaisuutta, peseekin hyvin ja vielä tuoksuukin herkulle! :)

  VastaaPoista
 2. oon kanssa kuullut pelkkää hyvää noista Fudgen tuotteista vaaleille hiuksille, mutta ne tuntuu olevan niin kiven alla etten oo saanut niitä vielä käsiini :)

  VastaaPoista
 3. tutta aleksandra, tsekkailin nopeesti niin fudgea saa ainakin netistä tilaamalla, tai tampereelta esim. unique hairdressing -liikkeestä näyttää myyvän. google on ystävä ;)

  VastaaPoista
 4. Taittaako tuo(jos ei niin mikä muu) tumman vaaleista hiuksista vihreää pois?

  VastaaPoista
 5. Toi on mun lemppari hopeashampoo! Oon sellanen kaikkimullehetinyt-tyyppi, joten toi on kun tehty mulle, kun tuloksen näkee milteipä heti :) ja on vielä riittoisaakin!

  VastaaPoista
 6. hei tätä on varmaan kysytty täällä jo, mutta missä te kaikki olette opiskelleet? :) ku ite harkitsen parturi-kampaajan alaa, mutta ne oikein tiedä että mihin kouluun sitä lähtisi...

  VastaaPoista
 7. Minkä mittainen tukka täytyisi noin yleisesti ajateltuna olla että tuon lettipidennyksen voi laittaa? :) kiitokset ihanasta blogista

  VastaaPoista
 8. littleB: Me ollaan nyt kaikki töissäkin ihastuttu siihen!

  tutta aleksandra: No ei ihme, sillä kyseisiä tuotteita ei tosiaan hirveän monesta paikasta löydy. Me ollaan nyt taidettu hurahtaa sarjaan niin paljon, että ollaan harkittu sen ottamista meille liikkeeseen :)

  Anonyymi: Jeps, netistä ainakin saa!

  Anonyymi: Silvershampoot eivät yleensäkkään ole tarkoitettu poistamaan vihreää, vaan taittamaan pois ylimääräistä keltaisuutta ja lämpöisyyttä. Vihreyteen kannattaa kokeilla esim. syväpuhdistavaa shampoota :)

  veera s.: Tästä tais tulla nyt meidänkin lemppari!

  Iida: Ollaan kaikki opiskeltu Pasilassa Helpassa (tosin nimi taitaa nyt olla Stadin ammattiopisto, tai jotain sinne päin..) Kannattaa vähän tutkiskella vaikka netistä noita kouluja :)

  Anonyymi: Olkaapas hyvät! Tukan täytyy olla sen mittainen takaraivolta, että siihen saa hyvin ja tiukasti letit tehtyä. Mitä pidempi, sen parempi mutta ainakin hartiamittainen. Toki myös omien hiusten laatu, malli ja paksuus vaikuttavat paljon siihen miten pidennys istuu. Omien hiusten täytyy myös riittää peittämään päältä letit tarpeeksi hyvin. Kannattaa käydä näyttämässä päätä kampaamossa, jos pidennystä halajaa :)

  VastaaPoista
 9. Noi on ihan mielettömän hyvän tuoksusia :) Mulla oli joskus nuita, mutta mun hiukset on varmaan jotenki vialliset, ku ne vaalenti sellasen pienen tupsun vaan.. Kiva olla sitte muuten tällasilla kellertävillä hiuksilla ja sit on tollanen kiva tupsu ihan vitivalkonen :D

  VastaaPoista
 10. Voi kuules Noora! Hiuksesi ovat aivan mieeelettömän ihanat, miten mä saan mun omista samallaiset :( Oon värjännyt syksyn aikana tummasta vaaleaan ja nyt nää on semmoset tuhkan väriset, mutta siis ei lähelläkään tuommoista harmaata, latvoissa hieman kellertävyyttäkin vielä. Pitääkö vaan hopeeshampoilla leikkiä, vai onko sulla joku harmaa väri laitettu myös :o

  VastaaPoista
 11. Heips. Kukas tuo tällä hetkellä fudgea suomeen:)?

  VastaaPoista
 12. Elina: no niin on, oikeen herkullisia tuoksuja oikeestaan kaikki nuo Fudgen tuotteet! :-)

  Anonyymi: voi kiitos! :-) Mulle on tähän tukkaan yleensä tehty vaaleet raidat ja sen jälkeen sävytetty harmaammaksi, mutta nyt tosiaan edellisestä värjäyksestä melkein puoli vuotta eli hyvät hopeashampootkin toimii! :-) Joskus tosi tummasta vaalentaessa lämpimät pigmentit jäävät niin tiukasti hiukseen, että se voi kestää ennen kuin hiuksista saa täysin viileät eikä siihen välttämättä pelkkä hopeashampoo riitä.. :-)

  Anonyymi: Itseasiassa mekin jouduimme etsimään Fudgen maahantuojaa kissojen ja koirien kanssa, tosi huonosti löytyy.. Mutta sitten selvisi että maahantuoja on nykyään Warehouse. :-)

  VastaaPoista
 13. Voisit Noora tehdä ihan oikeen kunnon tietolätkäyksen miten hoidat, värjäät ja ylläpidät tota väriä. Joo, saishan ne ongisttua tuolta vanhoista, mutta meinaan siis että kerrot aivan KAIKEN! :)

  VastaaPoista