perjantai 6. syyskuuta 2013

Täpliä


"Ota sellanen kissamainen ilme.."

Okei nää ei oo täpliä, mut eläintä kuitenki!

Ei meillä muuta kuin että hyvää viikonloppua!

Beat.

PS. Olisko kellään mielessä mitään postaustoiveita? Nyt sais heittää ehdotuksii!

24 kommenttia:

 1. Ois tosi kiva jos tekisitte siitä videon mite laitatte hiuksenne(:

  VastaaPoista
 2. Edelleen odotan postauksia mm. yleisimmistä hiusmokista hiusten hoidon/muotoilun suhteen, postaus teidän omista hiustenhoito rutiineista, hiuskorujen/koristeiden käytöstä...jne :)

  VastaaPoista
 3. Mä toivoisin juttua hiustenlähdöstä. Lääkäri sanoo, et kaikki ok, kampaaja ei nää päällisin puolin mitään poikkeavaa, mutta tukka senkun pakenee päästä :/

  VastaaPoista
 4. Hei onhan toi Nooran päässä oleva leoparditukka lisäke??

  VastaaPoista
 5. Oon jo pitkään katsellut, että te koko porukka olette aina niin laittautuneen näköisiä ja niiin kauniita/komeita, niin kiinnostaisi ihan hirmuisesti, kauanko teistä kukakin käyttää päivisin aikaa itsensä "asetteluun" ennen ulkoilmaan/töihin lähtöä? Ja myös kiinnostaisi, että mikä on teidän kenenkin lempilookki sekä hiusten suhteen että meikin (jos nyt Paavo meikkiä käyttää^^)?
  Hiusten suhteen ainakin aiempien postauksien perusteella Tytti ja Noora tykkäävät ihanista rennoista kiharoista, Tiina ryhdikkäästä suorasta tukasta ja Paavo tyylikkäästi stailatusta lyhyestä mallista. Näytätte kaikki kirjaimellisesti aina niin täydellisesti laitetuilta, että ihan kateeksi käy kuvia katsellessa *huokaus* :)
  Voisipa sitä itsekin aina arkisinkin tuoda sitä omaa tyyliään hiusten, meikin ja vaatteiden suhteen esiin, mutta tuntuu, että hiusten/meikin huolitellun lopputuloksen saamiseksi menisi liikaa päivästä aikaa. Eri boostilla jaksaa aina silloin tällöin juhliin puunata itseään tuntikausia.. Teillä tuskin niin kauan kuluu omaan ehostamiseen edes, kun teette tätä jo työksenne, vaikos? :o

  Voisiko tästä tehdä ihan oman postauksen? :)

  VastaaPoista
 6. Millä oot Tytti laittanu sun tukan? ihanat kiharat :)

  VastaaPoista
 7. Nyt kun tulee talvi niin itse kaipaisin vinkkejä millä estää sen ikuisen ongelman: SÄHKÖISET HIUKSET!!!! Ne alkaa kiusaamaan heti kun ilmat viilenee enkä tykkää pitää hiuksia ponnarilla mutta aina kun ne on vapaana niin ne liimautuu kaulaan ja sitten niihin uppoaakin kilo lakkaa mikä loppupeleissä vaan pahentaa tilannetta.... Ja meikki-ihmisenä ois kiva nähä joku meikkauspostaus. :)
  Ida
  vavavoombyida.blogspot.fi

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: Olis kiva sellainen tehdä, mutta meiltä ei taida taidot riittää editointiin :D Mutta voidaan toki jonkinlaista postausta aiheesta tehdä!

  Anonyymi: Omien hiusten postaustaukset on työn alla :)

  littleB: Jos ongelma oikeasti huolestuttaa ja stressaa, kannattaa käydä esimerkiksi hiuspohjatutkimuksessa, josta löytyy aiheeseen erikoistuneet ammattilaiset. Tutkimuksessa kartoitetaan ja selvitetään kunnolla hiusten lähdön syy. Googlettamalla löydät varmastioman paikkakuntasi hiusakatemiat. Jos olet jo lääkärillä käynyt niin meiltä tuskin löytyy tästä sen enempää tietoa. Jonkinlaista juttua aiheesta löytyy kyllä täältä: http://beatissa.blogspot.fi/2012/12/hiuksesta.html
  Ja muista että stressi edesauttaa hiustenlähtöä!

  Anonyymi: KYLLÄ, se on lisäke :D

  Anonyymi: Voi miten ihana kommentti, kiitos! Tietäisitpä vaan miten rähjäisiä me oikeasti ollaan :D Ei tosiaan jakseta joka päivä laittautua ja harva se päivä ollaan töissä tyyliin verkkarit jalassa ja hiukset harjaamatta. Usein sitä ei oikeen jaksa itseensä niin panostaa, kun työkseen puunaa muita ihmisiä. Tota omien hiusten postausta on niin toivottu että tulossa on!

  Sun: Tytin laineet on tehty ghd:llä :)

  ida: http://beatissa.blogspot.fi/2012/11/static-hair.html ;)
  VastaaPoista
 9. Ennen ja jälkeen -kuvat teidän duunaamista hiuksista kiinnostaa aina! :)

  VastaaPoista
 10. Vinkkejä miten saada värjäyksestä todella kuivaksi tulleet hiukset hyväkuntoisiksi?

  VastaaPoista
 11. ois kiva jos tekisitte postauksen teidän liikkeestä :) semmonen esittelyvideo vaikka !

  VastaaPoista
 12. haluisin vaalentaa hiuksiani kotikonstein muutaman asteen verraan onko mitä neuvoja? oon kuullu että sitruunnan mehu toimii mutta onk näin ja miten?

  VastaaPoista
 13. Moikka! Tuun nyt vähän postauksen aiheesta poiketen kyselemään hinnastoasioista. Teillähän lukee lähes jokaisen hinnan edessä tuo "alkaen", ja tämähän tarkoittanee, että kustannukset voivat kohota tuota ilmoitettua hintahaarukkaa korkeammiksikin (?). Onko teillä heittää mitään arviota, minkä hintaiseksi tulisi noin 10cm solisluiden alapuolelle yltävien paksuhkojen hiuksien värjääminen muutamaa astetta tummemmaksi, ilman leikkausta siis? Jokainen tapaushan katsotaan varmaan erikseen, mutta olisi kiva saada jonkinlaista arviota siitä, paukkuuko tuo hinnastossa annettu haarukka ihan kunnolla vai pysytäänkö kuitenkin satasen molemmin puolin. :)

  VastaaPoista
 14. Ansku: Kyllä ne hinnat pysyvät ihan siellä hintahaarukan sisällä. jos tilaat esimerkiksi väripaketin puolipitkille hiuksille niin hintahaarukka on se mikä on sivuillamme ilmoitettu, emmehän tietenkään voi sitä yli rajojen nostaa, ellet tuon väripaketin lisäksi halua vaikka kampausta, sillähän on tietenkin ihan oma hinta, ja se vaatii myös lisäajan. hinta katsotaan ainekulujen ja ajan mukaan. Eli sentin tarkkaa hintaa ei voi kaikille antaa, koska lähtötilanteet ovat erilaiset ja meriaalikustannukset erilaiset, mutta kyllä ne hinnat pysyvät tuon annetun haarukan sisällä.

  VastaaPoista
 15. Moikka! Kuinka kauan ennen teille pitää varata aika kampausta varten kiireisenä päivinä kuten wanhojenpäivänä? Tanssin itse vasta 2015, mutta haluan välttämättä tulla teille ja pohdinkin jo, milloin kampaaja-aika tulisi varata :)

  VastaaPoista
 16. Olivia: Niitä lisää siis!

  Michaela: Oikein huonossa jamassa olevien hiusten saaminen takaisin hyväkuntoisiksi lienee mahdottomuus, mutta oikeilla tuotteilla noiden vaurioiden näkymistä voi minimoida ja hius saadaan näyttämään parempi kuntoiselta. Koitetaan kehitellä jotain postausta :)

  nnanika: No video olis ihan huippu! Me tekniikan ihmelapset ei vaan oikein osata :D

  Anonyymi: Jos hiuksissasi on keinoväripigmenttiä (hiusväriä) niin sitruunamehulla sitä et kyllä vaaleammaksi saa. Onko sulla nyt ihan vaan oma väri?

  Anonyymi: No ihan vielä meillä ei ole työvuoroja katsottuna tuonne puolentoista vuoden päähän, mutta ensi vuonna loppusyksystä voit tulla kyselemään aikoja heti kun tiedät tarkan kellonajan kampauksellesi :)

  VastaaPoista
 17. ois kiva nähä postaus teijän mielestä tän syksyn trendi hiusväreistä/leikkauksista/kampauksista/meikistä tai edes jostain noista :)

  VastaaPoista
 18. Hei Beat,
  Ensinnäkin kiitos hienosta blogista, jota on ilo lukea! Minun postaustoiveenani olisi vinkit siitä, mikä blondihiussävy sopii parhaiten millekin ihösävylle - eli mitkä hius- ja ihosävyt ois perfect match ja tekisi henkilöstä kauneimman ja luonnollisimman näköisen. Esim. kun oma ihon sävyni on pikemminkin kaplea ja punertava kuin kellertävä tai oliivi, ja silmäni hailakan siniharmaat ja haluan olla vaaleahiuksinen, niin mietin aina, mikä olisi se oikea sävy, jota pyytäisin kampaajalta. Postaus näistä vinkeistä olisi kullanarvoinen erityisesti siksi kun asun ulkomailla ja täällä saa aina säätää kampaajien kanssa :)

  VastaaPoista
 19. tuo hiusväri/ihonväri ja miksei myös hiusmalli/kasvojen muoto-postaus olis tosi kivaa infoa!

  VastaaPoista
 20. Ohh, mikä ihana blogi! Jään kyllä ehdottomasti seurailemaan ja ihmettelemään :D

  VastaaPoista
 21. Anonyymi: Varmasti tulossa jotain aiheesta :)

  Anonymi: Hyvä postaus idea. Saattaa olla tosin hieman vaikeasti toteutettavissa, sillä postaukseen tarvittaisiin ehdottomasti oikeanlaiset mallit ja aikaa niiden kuvailuun. Mutta katsotaan mitä voidaan tehdä!

  Ansku: No terrrrvetuloa! :)

  VastaaPoista
 22. Apua! olen 22-vuotias nuori nainen ja löysin harmaita hiuksia. Toistaiseksi oon löytänyt niitä vaan yhdestä kohtaa sellaisen leveän "raidan". Mutta siis alanko ihan oikeasti vanheneen ja harmaantuun näin nuorena vai voiko tuo johtua jostain muusta?

  VastaaPoista
 23. Hei mä löysin kanssa omasta päästäni ensimmäiset harmaat viime keväänä. Olihan se järkytys, mutta niin se vaan menee että toisille tulee harmaat aikaisin ja toisille ei ollenkaan. Harmaan hiukset voivat ilmestyä vain yksittäisinä suortuvina ympäri päätä, tai sitten (useimmiten) ensimmäisenä päälliosaan jakauksen kohdalle ja ohimoille. Tuntuu ihan mummelilta :D

  VastaaPoista
 24. minua kiinnostaisi postaus kuinka meikata silmät näyttämään suuremmilta! :) ja oletteko leikanneet paljonkin tuota "miley curys"-mallia, kuvia yms lyhyistä hiuksista muutenkin kiinnostaa :) (huomasin kyllä sen erään postauksen lyhyestä mallista jota voi laittaa eri tavoilla, mut uus post ois kiva :))

  VastaaPoista